Darčekový kozmetický vianočný manuál - telová kozmetika

30.11.2015 21:28


Ďalšia časť série vianočných darčekov, tentoraz telová a voňavá kozmetika. Telová kozmetika je vždy skvelý darček, ak si neviete rady, pretože sa vždy nakoniec nejak spotrebuje.

Skvelá voľba je L’Occitane, kde Vám darček krásne zabalia - teraz majú už aj pekné vianočné škatuľky. Plus vždy tam majú už pekne nakobinované balíčky. Tento na obrázku je Neroli & Orchidea - jemná, svieža, kvetinová vôňa - obsahuje telové mlieko, sprchový gél a krém na ruky. Moje druhé odporúčanie je Mandľa, obzvlášť sprchový olej, ten je naozaj skvelý. Mandľa má jemnú sladkú vôňu a neuveritelne hydratuje pokožku. Skvelé na L’Occitane je, že tam kúpite darčeky v akejkoľvek cenovej kategórii.

Nuxe darčekovú sadu som kúpila hlavne preto, že obsahuje aj sviečku, ale zvyšné dva produkty viete kúpite aj samostatne a aj samotné sú skvelým darčekom. Sada obsahuje 50 ml Nuxe Huile Prodigieuse - multifunkčný olej na tvár, telo a vlasy, Nuxe Reve de Miel najlepší citrusovo-medový balzam na pery a sviečku s úžasnou vôňou oleja. Tento návykovo voňavý darček kúpite tu za 35 eur.

Zajtra nájdete na zrkadielku ďalšiu časť. Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com