Darčekový kozmetický vianočný manuál - pleťová kozmetika

29.11.2015 22:58


Toto je malý pomocník, ak hľadáte vhodný kozmetický darček na Vianoce. Môj výber malých a veľkých darčekov :). Rozdelila som ho na niekoľko častí, pretože bol príliš dlhý, takže tento týždeň si postupne na zrkadielku nájdete všetky 4.

Začnem starostlovosťou o pleť. Pleťovú kozmetiku je veľmi ťažké vybrať, pretože každému vyhovuje niečo iné. Toto sú produkty, ktoré by malu vyhovovať takmer každému.
Emma Hardie Moringa Cleansing Balm je najlepší odličovací balzam, aký som výskúšala, tento je navyše pekne vianočne zabalený ako ozdoba na stromček. Obsahuje 15 ml balzamu a čistiaci uteráčik, kúpite tu za 14,10 eura.
Kiehl's Midnight Recovery Concentrate je skvelé nočné sérum pre všetky typy pleti, kúpite tu za 50,76 eur.
Glamglow Youthmud je kultová maska, je to jedna z tých drahších, ale ak poznáte niekoho, kto na seba rád patlá masky, toto je skvelá voľba, ktorá skvele čistí pleť a odstraňuje odumreté bunky - kúpite na parfums.sk 43,63 eur.
Dermacol Refreshing Hydrating Eye Mask je skvelý darček pre každého, koho trápia opuchy a kruhy pod očami, navyše je to naozaj cool darček, ktorý nezaťaží vašu peňaženku - kúpite tu 7,69 eur.
Výborné ľahké hydratačné sérum je Caudalie Vinosource Serum, vhodné pre každú pleť, ktorá potrebuje hydratáciu - kúpite tu za 24,90 eur.
Pre bio nadšencov je skvelá ružová voda, táto je z natureal.sk
Oskia Renaissance Cleansing Gel je geniálny produkt na čistenie pleti, výborný darček pre niekoho, kto je naozaj do čistenie pleti. Trochu vyššia cena, ale obdarovaného určite poteší - kúpite tu za 38,95 eur

Zajtra nájdete na zrkadielku ďalšiu časť. Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.





#plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com