Ultra Violette SPFká

14.09.2023 08:00


Ultra Violette je austrálska značka SPFiek. Sledovala som ich dlho predtým, ako boli dostupný v EU, pretože vyzerali super a teda aj sú super. Na našom trhu sú dostupný asi 2 roky, nájdete ich na cultbeauty.com, beautybay.com, niche-beauty.com, feelunique.com a SpaceNK.com. Ja som si ich objednala hneď, ako boli dostupný, vtedy ešte na SpaceNK a bolo to chvíľu po brexite, takže som zaplatila aj mastné clo. Teraz sa už, našťastie, dajú objednať úplne bez problémov a postupne im pribúdajú aj nové produkty.



Ich filozofiu vystihuje slovo skinscreen, teda SPFko, ktoré sa o pleť stará, funguje dobre s makeupom a budete ho s radosťou používať každý deň, pretože najviac škody na našej pleti napácha UV žiarenie a urýchľuje jej starnutie. Cenovo je to však skôr drahšia kozmetika, aj keď výborná, ak hľadáte alternatívu pozrite značku Hello Sunday, video tu. Dnes tu mám pre vás recenziu na tri ich produkty Fave Fluid SPF 50+ Ultralight Skinscreen, to je tá fľaštička na fotkách, Supreme Screen SPF 50+ Hydrating Skinscreen to je ten krém s pumpičkou a Queen Screen SPF 50+ Luminising Serum Skinscreen, to je to, čo vyzerá ako sérum s pipetkou. Všetky tieto tri majú chemické filtre, ale Ultra Violette má krémy aj s fyzickým filtrom.



Ja som sa úplne najviac tešila na Queen Screen SPF 50+ Luminising Serum Skinscreen, lebo myšlienka séra s spfkom je pre mňa neodolateľná. Aj keď teda toto používate až ako posledný krok v skincare a nie ako sérum, ide o tú konzistenciu a pocit na pleti. Konzistenciou je to ľahké príjemne hydratačné mliečko, ktoré sa fajn vpije, jemne pleť rozjasňuje a skvele funguje pod make-up. Je jemne parfumované.

Obsahuje kakadu plum, čo je austrálske ovocie a je bohaté na vitamín C a plné antioxidantov, takže pomáha pleť chrániť a zvyšuje účinnosť SPFka. ďalej Dragosine Plus, čo je látka, ktorá má silné antioxidačné účinky a pomáha predchádzať pigmentovým škvrnám. A potom je tam ešte hydratačný glycerín. Celkovo je to veľmi príjemný produkt, ale mňa privádzala do šialenstva tá pipetka, ktorá je proste na prd. Oveľa lepšie by to bolo s pumpičkou. Objem sklenenej fľašky je 50 ml. V zásade jediné, čo mu môžem vytknúť je obal a to že okolo očí ma štípe. Na fotkách nižšie zľava Supreme Screen, Queen Screen a Fave Fluid.



Druhý Supreme Screen SPF 50+ Hydrating Skinscreen je vlastne hydratačný krém. V tomto prípade je obal bezchybný a praktický so skvelou pumpičkou. Objem je 50 ml. Aktívne ingrediencie sú tie isté, kakadu plum a Dragosine Plus, plus glycerín a skvalán.

Toto je veľmi príjemný krém, hydratačný, zvláčňujúci, skvele funguje pod make-up. Mne dokázala nahradiť aj hydratačný krém. Má jemne ružovú farbu, takže pleť aj pekne rozjasňuje. Tiež je jemne parfumovaný a jediná vada je, že tiež má trochu štípal okolo očí.



Posledný produkt je tohtoročná novinka Fave Fluid SPF 50+ Ultralight Skinscreen. Priznám sa premohla ma zvedavosť, nič extra som nečakal, teda čakal som cca niečo ako predchádzajúce dva, ale odletel mi dekel, lebo tá konzistencia je neskutočná, viď video nižšie. Fave Fluid sa inak okamžite zaradil aj k mojím objavom roka.

Toto je podľa mňa najľahšie, najnevideľnejšie SPFko, aké na trhu nájdete. Je to takmer úplná vodička, ktorá zanechá na pleti jemný zamatový finiš. Necítite ho, ako keby tam ani nebolo, nie je lepkavé, ani lesklé. Perfektne funguje pod make-up, nežmolkuje, zároveň pleť vyživuje. Toto je možné vďaka najnovšej generácii UV filtrov Uvinul T 150 a Tinosorb S.

Okrem toho obsahuje niacinamide, ktorý pomáha vybalansovať mastnú pleť, zjemnňuje póry, ale tiež je to antioxidant a podporuje kožnú bariéru. Ďalej vitamín C vo forme Ascorbyl Glucoside, čo je tiež silný antioxidant, pleť rozjasňuje a zvyšuje účinnosť SPFka. Potom vitamín E, ktorý pleť zvláčňuje, ale tiež je to antioxidant a posilňuje kožnú bariéru. A nakoniec BEAUACTIVE, čo je nová účinná látka, ktorá zvyšuje v pleti kolagén a zabraňuje tvorbe pigmentových škvŕn. Fľaška je super praktická a dobre spravená vzhľadom na konzistenciu, objem je 75 ml, čo je výrazne viac ako štandardných 50ml pri SPFkách na tvár.

Všetky tieto tri SPFká od Ultra Violette treba spotrebovať do 12 mesiacov od otvorenia a všetky sú vhodné pre všetky typy pleti, len teda pozor, ak máte pleť citlivú na parfumáciu. Ale v tom prípade majú SPFko aj pre vás, toto.

Za mňa je to značka, ktorá sa určite oplatí vyskúšať, Fave Fluid je úplne dokonalý, zvyšné dva produkty sú veľmi dobré, ale veľa ľudí na ne doslova prisahá, takže určite stoja za vyskúšanie. Majú aj krémy pre citlivú pleť, alebo zmatňujúce pre mastnú pleť, takisto SPF na telo, takže je z čoho vyberať. Ultra Violette kúpite napríklad na cultbeauty.com, beautybay.com, niche-beauty.com, feelunique.com a SpaceNK.com.






#SPF #plet #hydratacny-krem #Ultra-Violette

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com