tartelette Amazonian clay matte palette

24.03.2016 18:11


Tarte je skvelá značka, ktorá je super cool prírodná, vegánska, netestovaná na zvieratách, vždy bez parabénov, minerálnych olejov, ftalátov, umelej parfumácie, gluténu a ďalších nie najlepších látok. A napriek tomu je to neuveriteľne výkonná kozmetika, skvelé farby, dlhotrvácna, plná pleti prospešných ingrediencií, úžasné produkty, ktoré by som chcela všetky. Niekoľko produktov som vyskúšala a vždy som bola spokojná. Takže keď som pri pred Vianočnom browsovaní natrafila na túto paletku, nedalo sa inak - neutrálne matné očné tiene sa zídu vždy a sú veľmi univerzálne. Nie som veľký zástanca paletiek, pretože ich nikdy nespotrebujem celé, čo ma štve, ale toto sú matné tiene a ja matné milujem, navyše od úžasnej značky a blížili sa Vianoce, takže som neodolala.


Paletka obsahuje 12 matných neutrálnych tieňov. Textúra tieňov je skvelá, jemná ľahko nanášateľná a miešateľná, s dlhou výdržou. Tiene na viečku vyzerajú prirodzene a veľmi ľahko sa kombinujú. Pôsobia tak prirodzene, že s nimi ľahko nafingujete monokel (viď posledné fotky, stačilo by trochu pridať a je monokel). Obal je tiež praktický, akurátne veľký s celkom veľkým zrkadielkom, ale nie je veľmi ťažký. Vyzerá, že vydrží pomerne veľa bez väčšej ujmy.

Horný rad sú hnedé teplé tiene. Tieto skoro vôbec nepoužívam, pretože sú teplé, ale možno časom prídem na to ako ich použiť.

Stredný rad sú studené ružovo-fialové tiene. Pre mňa najkrajšie, pretože milujem fialové tiene, moje oči s nimi vyzerajú krásne zelené.

Posledný rad sú neutrálne tiene od svetlej, cez hnedú, sivú až po čiernu. Tento rad používam najčastejšie a to hlavne svetlý odtieň úplne vľavo ako základ, a potom ten úžasný sivo-hnedý (power player - druhý sprava), ten je perfektný, veľmi pekná prirodzená sivá.



Každodenné sivé oči vnútorný kútik Caregiver (vľavo stredný rad), stred viečka - Super mom (vľavo spodný rad), vonkajší kútik - Power player (tretí zľava spodný rad).


Výraznejšie denné fialovo-ružové oči vnútorný kútik Caregiver (vľavo stredný rad), stred viečka - Natural beauty (druhý zľava stredný rad), vonkajší kútik Best friend (tretí zľava stredný rad).


Tmavé večerné líčenie - základ je predchádzajúce fialovo-ružové, len do vonkajšieho kútika pridaný tmavý fialový odtieň Bombshell (vpravo stredný rad).

Tartellete je skvelá, odkedy ju mám používam ju takmer denne. Je úžasná na každodenný neutrálny make-up aj na výrazné večerné líčenie. Farby v paletke perfektne ladia, s týmito tieňmi sa podľa mňa líčenie ani nedá pokaziť, a netreba pri nanášaní veľmi rozmýšľať ako ich skombinovať.. Tarte síce nie je dostupná na Slovensku, ale nejak sa k nej dostať dá, najjednoduchšia cesta bude asi amazon.com. V Anglicku by ju mali predávať tu. Ja som ukecala kamaráta, ktorý žije v Kanade (ďakujem Ondrík), aby mi ju doniesol. Ak sa niekde dostane k Tarte určite vyskúšajte, naozaj skvelá kozmetika.

Zrkadielko je jedným z nominovaných blogov na blog roka v kategórii krása, hlasovať môžete tu.

Ak sa Vám páčil tento článok dajte like a ak sa Vám páči môj blog dajte mu prosím like na facebooku.



#make-up #ocne-tiene #Tarte

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com