Adventné kalendáre 2023

05.09.2023 08:00


Tento rok sa objavujú už od začiatku augusta, takže je čas to spísať. Ako vždy to tu budem priebežne updatovať, ale nájdete tu teda výber toho najlepšieho a aj výber tých dostupnejších.

Začnem dvoma klasikami, medzi ktorými rozmýšľam každý rok, lebo sú jedny z najlepších.



Cultbeauty.com

Tento rok má naozaj zaujímavý obsah, aj keď sú tam teda klasiky, čo sa opakujú stále a všade ako Augustinus Bader alebo Barbara Sturm. Plus tento rok spravili tri okienka s výplňou Cultbeauty ako zrkadielko, obliečka na vankúš, očná maska na spanie, čo je fakt len výplň. Ale, je to kopa veľmi zaujímavých produktov v plnej veľkosti Summer Fridays, Saie, Votary, Byredo, Biossance, Medik8, Ren... Hodnota je cez 1 100€, cena je 265€, kúpite ho tu.



SpaceNK.com

Rovnako dobrý ako Cultbeauty.com s cenou 280€, čo je tuším o niečo viac ako minulý rok. Obsah je naozaj skvelý, veľa plných balení, nájdete tam Summer Fridays, Biossance, Rose INC, Rare Beauty, Naturium, Kate Somerville, Medik8, Augustinus Bader, Kosas, Hourglass, Charlotte Tilbury... Hodnota je tiež cca cez 1 100€, už ho kúpite tu.



Lookfantastic.com

Tiež klasika, už sa dá aj predobjednať -tu. Cena je 114,95€ s veľmi dobrým obsahom. Nájdete v ňom napríklad Medik8, Eve Lom, Origins, Sol De Janeiro, Nudestix, NARS, MAC... Hodnota je cez 600€



Make-Up Revolution 25 Days of Glam Advent Calendar

Ideálny pre všetkých milovníkov makeupu, cena je 55€ a väčšina produkt sú plné veľkosti. Kúpite napríklad na lookfantastic.com a beautybay.com.



Liberty

Liberty je tiež klasika, tento rok by mal stáť 250£, hodnota by mala byť 1 043£. Obsahuje 20 plných balení, nájdete tam napríklad Votary, Augustinus Bader, Sunday Riley, Surratt, Davines, Zelens, Byredo... Zapísať sa môžete na waitlist tu, ak ste členom Liberty už by sa mal dať dokonca predobjednať.



Cloud10beauty.com

Síce ešte nemá von žiadne info, ale určite bude a toto sú vždy top kalendáre. Síce mávajú len 12 okienok, ale obsah je neskutočný za super cenu, väčšinou sa objavia v novembri, takže určite sledujte ;)



Sculpted Advent Calendar 2023

Sculpted by Aimee je značka, ktorú chcem vyskúšať už dlhšie, takže keď som videla, že budú mať kalendár, tak som vedela, že ten tento rok určite kúpim, lebo je to ideálny spôsob ako značku vyskúšať. Kalendár je už dostupný tu, stojí 90€. Má 12 okienok a polovica sú make-up veci a druhá skincare, primer a podobne.



Rahua

Toto je zaujímavé, ale drahé. Ak však máte radi kvalitnú prírodnú kozmetiku na vlasy, asi sa aj oplatí. Cena je 180€ a je v ňom 12 minatúrok.



L'Occitane

Iný majú na cultbeauty.com, ten stojí 66€ a je plný miniatúrok na telo. Priamo na L'Occitane majú prémiový, kde nájdete aj skincare a väčšie balenia, ten stojí 151,5€.



Rituals

Z podobného súdka je Rituals, majú 3 v cene od 79,90€ po 169,9€. Rozdiel bude hlavne vo veľkostiach produktov vo vnútri, dizajnovo sú však veľmi krásne, domčeky a dedinky.



Niche-beauty.com

Tento rok ho pripravili pomerne skoro, zatiaľ sa viete iba zapísať na wishlist, stáť bude 250€. Ak chcete skôr neokukané značky, ktoré nie sú úplne všade, toto je pre vás. Nádete tam Slip, Augustinus Bader, ok, ten je asi všade :D, Prof. Dr Stienkraus, Byredo, Aimee, Milk, Virtue...Mal by prísť posledný septembrový týždeň.



Sephora

Sephora má tento rok 3, najzaujímavejší je ten favorite, stojí cca 150€. Inak akože už by niekomu v tej českej Sephore mohlo dopnúť, že pre slovenských zákazníkov sú koruny skoro ako platidlo marťanov a kurz vie byť strašne nevýhodný. Ale teda v kalendári nájdete The Inkey List, Patchology, Laneige, Milk, Drunk Elephant, Byoma, Natasha Denona, Gisou, Rare Beauty.. celkom dobrý obsah za rozumnú cenu, aj keď teda zdražel oproti minulým rokom. Zvyšné dva sú lacnejšie a obsahujú len Sephora produkty.



Dermalogica

Ak máte radi túto značku, alebo ju chcete vyskúšať, za 249€ toho vyskúšate naozaj veľa. Niečo sú celkom veľké balenie, niečo miniatúrky.



Benefit

Ak máte radi Benefit tak za 165,30€ budete zásobený na celý rok. Všetky ich ikonické produkt, asi polovica v plných baleniach.



By Terry

By Terry vyzerá lepšie ako minulý rok, ale je aj drahší. Za 228,95€ vyskúšate celkom veľa od tejto značky a z veľkej časti sú to plné produkty.



Liz Earl

Asi napíšem to isté, čo minulý rok :D. Vždy som chcela túto značku vyskúšať a za 87,45€ je to podľa mňa skvelý spôsob. Síce len 12 okienok, ale samé veľké produkty.



Armani

Toto je jeden z tých, ktoré ja úplne nechápem :D Vysoká cena, na lookfantastic.com je to 313,45€, ale na Douglas majú minuloročný v zľave. Kopa voňaviek, ale zase aj plných produktov make-up...



YSL

Je podobný prípad, stojí 315€ a musíte veľmi milovať YSL červené rúže, aby vám stál za to ;)



Biotherm

Toto je podľa mňa skvelá kúpa. Veľa kvalitnej francúzskej kozmetiky za rozumnú cenu 102€. Majú ho na Douglas.



Clinique

Toto je už tiež taká klasika a celkom dobrá kúpa za 119€, ak máte radi Clinique.



Miin korejská kozmetika

Nevidím ho zatiaľ priamo na ich stránke, ale majú ho na zalando.de. Ak máte radi kórejskú kozmetiku, tak 99,95€ je toto podľa mňa super.



Asos

Podľa mňa super kalendár za rozumnú cenu 110€ a nájdete v ňom Caudalie, Elemis, The Ordinary, Charlotte Tilbury...



Oh My Cream!

Oh My Cream! je francúzsky obchod a tento kalendár s 25 okienkami má za 169€ absolútne skvelý obsah so značkami ako Indie Lee, Augustinus Bader, Sunday Riley, Kure Bazaar, Rahua, Ilia ...



Douglas

Konečne má kalendáre aj Douglas, sú 3, 2 sú čisto produkty Douglas, jeden čisto make-upový a stoja 35,90€. potom majú jeden, kde je mix rôznych značiek a vyzerá veľmi dobre, nájdete tam Sol de Janeiro, Gitti, Mario Badescu, Zoeva, Babor, Starskin... za cenu 64,90€ podľa mňa super výber, nájdete ho tu.



dm

dm má tiež celkom slušný výber, z ich značiek je to Balea, Trend It Up a Alverde, cena sú do 30€.


Nivea

Pre milovníkov Nivea, alebo ja by som ho asi kúpila babke, podľa mňa úplne super za 35,50€.



Inuwet

Tento som tento rok kúpila šéfovi, podľa mňa úplne ideálny pre malé parádnice, ale pre tínedžerky, plus sú to naozaj skvelé produkty a rozumná cena 40€.



Lookfantastic Men's Grooming Advent Calendar

No a kebyže chcete niečo pre tatinkov, dedko, strýkov, bratov a teda sú t ochotný používať :D Tak tento od Lookfantistic vyzerá veľmi fajn s cenou 90€.



bareMinerals

Pre milovníkov make-upu, aj keď je tam nejaká skincare a skôr prírodných produktov, 12 okienok s ikonickými bareMinerals produktmi za cenu 118,65€.



Charlotte Tilbury

Toto je asi len pre milovníkov Charlotte, ale sú tam všetko obľúbené produkty a za cenu 180,80€ je to celkom dobrá kúpa.



Action

Toto vôbec netuším, aké je, ale stojí 13,99€, vnútri bude asi hlavne make-up.



Net-a-porter.com

Net-a-porter to tento rok poňali úplne inak a výsledok je veľmi zaujímavý, v kalendári je nielen kozmetika, ale luxusné módne a bytové doplnky. Stojí 295€, neposielajú na Slovensko, takže asi sa dá objednať jedine s nejakým preposlaním.



Dr. Hauschka

Ak máte radi prírodnú kozmetiku, toto je veľmi fajn. Stojí 90£ a je plný miniatúrok 5-10ml. Objednať sa dá na feelunique.com alebo naturisimo.com.



Naturisimo

Naturisimo je obchod s prírodnou kozmetikou a tento rok majú naozaj skvelý kalendár. Stojí 95£ a nájdete v ňom Kosas, Oskia, RMS, Neom, Rahua, REN, Kjaer Weis ...



Fenty

Celkom veľký objav, nájdete ho len na sephora.cz. Má 12 okienok všetko pomerne veľké alebo plné produkty, pol na pol skincare a make-up, cena je 3490 KČ, čo je cca 142€.



#adventne-kalendare

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com