Adventné kalendáre 2020

16.11.2020 08:00


Neverím, že toto píšem už teraz a aj to mám pocit, že meškám, lebo obchody začali kalendáre propagovať už koncom augusta. Takže, ak sa divíte, prečo v septembri riešim už Vianoce, je to preto, že je dosť možné, že sa mnohé adventné kalendáre vypredajú už v septembri. Takže, dnes tu mám pre vás opäť každoročný prehľad, ktorý budem postupne dopĺňať, ak budú nové kalendáre. A aby sme mali jasno, beauty adventný kalendár určite nie je niečo, čo nutne potrebujete, ale je to skvelý spôsobov, ako vyskúšať novú kozmetiku, ja som cez kalendáre objavila veľa značiek a je to tiež zábava.

Ako vždy prvá kategória sú top luxusné kalendáre, keďže inšpirácia bol instagramový post od CultBeauty.co.uk na deň SNP, čo mi prišlo turbo čudné, že 29. augusta niekto rieši Vianoce, ale aspoň som si zapamätala dátum :D Takže poďme na tie luxusné adventné kalendáre.





Niche-beauty.com

Tak som to asi zakríkla, tento je ešte drahší, tuším. Niche-beauty.com je obchod, kde veľmi rada nakupujem a minulý rok neskutočne dobrý kalendár, ale zistila som to až, keď už som mala objednaný. Tento rok sa mi ten obsha páči o malú trošku menej, ale stále je výborný, Augustinus Bade, Chantecaille, Westman Atelier, Hourglass, Pai Skincare, Christophe Robin, Omorovicza ...a úplne najviac sa mi páči, že je v takých látkových sáčikoch. Už je dostupný, cena je 295 €, hodnota 885 €, kúpite ho na Niche-beauty.com a inak tam za každé minuté euro zbierate body, za ktoré máte super zľavy.

Pridali ďalší kalendár, ktorý je DIY, teda máte si ho nakrabičkovať, alebo násačkovať sami, ale vyzerá super. Nájdete v ňom RMS, Augustinus Bader, Caudalie, Sunday Riley, Murad, Dr Dennis Gross, Christophe Robin, ... stojí 150 Eur, ale ide čierny piatok, tak možno ešte zlacnienájdete ho tu.




Cultbeauty.co.uk

Tento rok ho majú zas a je teda celkom slušne nadupaný, aj keď väčšina sú skôr veľké miniatúrky, je tam však aj viacero produktov v plnej verzii. Celkovo je to zmes make-upu a skincare, zo značiek, čo ma zaujali je tam Oskia, Agustinus Bader, Hourglass, By Terry, Summer Fridays, Jordan Samuel. Ja si stále nie som istá, či chcem tento, ale celkom dosť ma láka, zároveň sú tam však produkty, ktoré ma vôbec nelakajú, takže uvidím. Tento rok je to elegatný art deco štýl v červeno ružovej, čo sa mi páči viac ako minulý rok. Stojí 230€ a obsahue produkty v hodnote 1000 €, neviem, kedy bude dostupný, ale viete sa už zapísať na čakačku, myslím, že to bude začiatkom októbra, minulý rok sa vypredal za 2 hodiny, kúpite tu.




SpaceNK

Tento som mala pred dvoma rokmi a tento rok ma veľmi láka, aj keď teda je to v mojej hlave ťažký súboj s CultBeauty.co.uk :D Tiež je to skvelá zmes produktov, stojí £195 a obsahuje produkty v hodnote viac £480, tiež sú to skôr miniatúrky, ale v plnej veľkosti je tam napríklad Kate Somerville, REN, Jo Loves, Kevyn Aucoin paletka očných tieňov… Dostupný by mal byť 1. októbra, predobjednať sa bude dať od 23. septembra a kúpite ho na SpaceNK.




LibertyLondon.com

Je veľmi žiadaný, zvykne sa veľmi rýchlo vypredať, ale oproti predchádzajúcim dvom je podľa mňa tento rok obsah o hodne slabší. Každý rok má rovnaký dizajn, ktorý je naozaj krásny a veľmi vianočný. Do predaja by mal ísť 7. októbra, hodnota by mala byť £789 a cena £215, kúpite ho na LibertyLondon.com.




net-a-porter.com

Tento sa mi neskutočne páčil minulý rok a tento rok sa mi zase nesmierne páči. Obal je rovnaký ako minulý rok, veľmi šik a elegantný a obsah je úplne top. Najviac ma zaujali Silk gumičky do vlasov, lebo tie milujem, ale je tam aj REN, Hourglass, Omorovicza, Chantecaille, Niod, Dr.Dennis Gross... Neuvádzajú ešte na stránke veľkosti, takže neviem, čo z toho sú plné produkty a čo miniatúrky. Cena by mala byť 240£, čo z neho asi robí najdrahší kalendár z týchto tu a v predaji by mal byť od 5. októbra.


Ďalšia kategória je za rozumnú cenu veľa muziky, všetko sú to kalendáre pod 100 Eur s veľmi zaujímavým obsahom.




Lookfantastic.com

Mala som od nich môj úplne prvý takýto adventný kalendár a bol skvelý a tento rok je tiež vynikajúci. Je to zmes make-upu, telových aj pleťových produktov. Zo značiek ma najviac zaujali Omorovicza, Eve Lom, REN, This Works, Filorga, Natasha Denona … Stojí 95 € a obsahuje produkty v hodnote viac ako 500 €. Dá sa už objednať a posielať ho budú 12. októbra, kúpite ho na Lookfantastic.com.




Feelunique.com

Minulý rok mali tuším len 12 dňový, ale tento rok do toho praštili a majú kompletný 25 dňový. Inak hej, skoro všetky sú 25 dňové, lebo v západných krajinách sa Vianoce slávia až na prvý sviatok vianočný, takže pre nás bonus. V tomto kalendári sú naozaj zaujímavé značky, Emma Hardie, NARS, By Terry, Charlotte Tilbury, Neom, Nuxe. Tento rok má aj veľmi pekný dizajn podľa mňa. Stojí 101,46 € a obsahuje produkty v hodnote 316,44 €. Už sa dá objednať a posielať ho budú 5. októbra. Kúpite ho na Feelunique.com.




Asos.com

Asos sa mi minulý rok veľmi páčil a tento rok je skvelý tiež, naozaj výborný mix produktov, nájdete v ňom Becca, MAC, Indeed Laboratories, Sunday Riley, Emma Hardie, Clinique. Stojí 75 £ a obsahuje produkty za viac ako 360 £. A ešte majú ďalšie dve verzie, pánsky kalendár a 12 dňový kalendár, tie sú lacnejšie. Už sa dá kúpiť a nájdete ho na Asos.com.




Cloud10beauty.com

Minulý rok som ho objavila náhodou, aj to už bol vypredaný, vyzeral skvele a tento rok je tiež skvelý. A to hlavne preto, že obsahuje Pestle&Mortar, lebo írska značka v írskom obchode nemôže chýbať. Okrem toho v ňom nájdete Zelens, Pixi, Emma Hardie, Stila, Tna-Luxe… Je len 12 dňový, stojí 75 € a obsahuje produkty za viac ako 170 €. Kúpite ho na Cloud10beauty.com.


No a ešte niečo z viac česko-slovenských vôd, čo sa týka obchodov



Sephora.cz

Tento rok sa im podľa mňa veľmi vydaril, vyzerá veľmi pekne a obsah je tiež skvelý: Hourglass, Christophe Robin, Pat McGrath, REN, Sunday Riley ... V prepočte by mal stáť 109,95€ a obsahovať produkty za 295€. Okrem tohto majú aj lacnejší len so Sephora produktmi a tiež len 12 dňový. Kúpite už teraz na Sephora.cz.




Douglas.cz

Douglas má tento rok rovnaké ako kocky ako minulý, jednu s Douglas skincare, potom jednu s make-upom a jednu pánsku. Ale majú aj tento, čo je na obrázku, kde je zmes produktov napríklad Dr. Hauschka, Honest, Real Technique, Zoeva... Cena je 39,99€ a mali by tam byť produkty v hodnote cez 300€, čo sa mne zdá trochu prehnané. Videla som ho zatiaľ len na nemeckom Douglas, tak sledujte ten český Douglas.cz, že kedy sa objavia.




dm.sk

V DM, teda aspoň v Nemecku ich majú veľa, Balea, Balea Men, Alverde, Catrice, Essence, Nivea... všetky stoja okolo 20€ a ak máte radi tieto značky, tak to s nimi môže byť super zábavné. Neviem, nakoľko budú dostupné na Slovensku, ale napríkald v Rakúsku by ich mali mať, tak si prípadne zbehnite do Hainburgu.


Tak a poďme na kalendáre značiek, posledná časť tohtoročného výberu.



Clinique

Toto je už taká klasika, dobre namiešaný mix starostlivosti a make-upu, hlavne miniatúrky. Stojí okolo 75 Eur a podľa môjho odhadu sú tam produkty minimálne za 250Eur. Kúpite už teraz.



Shiseido

Myslím, že Shiseido má tento rok premiéru s kalendárom a vyzerá skvele, tiež mix make-upu a starostlivosti, samé miniatúrky, ale za cenu 120 Eur dostane produkty v hodnote cca 350 Eur, čo je podľa mňa super, ak máte túto značku radi.



Lancome

Lancome má tento rok neskutočne krásny obal, keď ho rozložíte tak je tam aj Eiffelovka. Tiež mix make-upu, skincare a parfémov, zase hlavne miniatúrky, ale zase, ak máte radi túto značku, tak úplne skvelé. Stojí 168,90Eur a obsahuje produkty v hodnote minimálne 350 Eur.



Dr. Hauschka

Minulý rok sa mi ho nepodarilo nájsť niekde, odkiaľ by sa dal objednať, ale tento rok som ho našla. Skvelý kalendár pre milovníkov prírodnej kozmetiky, stojí 85£ a obsahuje produkty za 116£, všetko miniatúrky, ale všetko ich top produkty.



Kiehl's

Tento rok majú nádherný obal, je to zmes miniatúrok, akože fakt že miniatúrok, až vzoriek v niektorých prípadoch. Ak ich máte radi, tak sa vám bude páčiť, ale vzhľadom na cenu, to nie je až taká výhodná investícia, stojí 2,590 Kč.



L'Occitane

L'Occitane má zase tradične 2, na obrázku je ten lacnejší za 60 Eur, plný fajn miniatúrok, super, ak chcete vyskúšať ich produkty. A potom pre milovníkov majú druhý za 119 Eur, kde sú väčšie balenia obľúbených produktov.



Rituals

Rituals to je hlavne starostlivosť o telo, ideálne pre milovníkov spa a tento rok v naozaj krásnom balení. Stojí 68 Eur a obsahuje produkty za cca 135 Eur.



Nuxe

Ak poznáte niekoho, kto miluje vôňu Nuxe, tak toto je darček preňho. Zase sú to hlavne miniatúrky, ale všetky top produkty Nuxe. Stojí 67 Eur a obsahuje produkty v hodnote viac ako 100 Eur.



Charlotte Tilbury

Osobne nemám od Charlotte Tilbury žiadny produkt vyskúšaný, aj keď ma vždy lákali, ale tento kalendár má úplne dokonalé balenie a mýslím, že ak chcete vyskúšať jej najpredávanejšie produkty, tak sa asi oplatí. Sú to všetko miniatúrky a cena je relatívne vysoká 150£, ale obal dokonalý.



Benefit

Ak máte radi make-up tak kalendár od Benefit je pre vás ideálny. Za 69,95 € dostane miniatúrky ich najobľúbenejších produktov.








#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com