Vianočný wishlist

03.12.2020 08:00


December sa nám rozbehol a ja tu mám pre vás moje každoročné fantasmagórie, ktoré by som si chcela nájsť pod stromčekom. Pozerala som si aj minuloročný wishlist a zase raz som si polovicu z neho nakúpila sama cez rok. Ale tento rok som to dotiahla do dokonalosti a kopu vecí z tohto zoznamu, ktorý som spísala ešte začiatkom novembra, som si už kúpila, takže Ježiško bude mať ťažkú prácu :D




Jo Malone

Ako prvé niečo do nového bytu, aj pri tom prvom, ktorý sme vlastnili som fantazírovalo o mydle, ktoré kúpim do kúpelne a tentokrát je to rovnaké, len s malým upgradom. Takže na umývadlo by som chcela gél a krém s mojou obľúbenou vôňou Peony&Blush Suede od Jo Malone.



Trudon alabastrová sviečka

Toto je čistý úlet, vôbec neviem ako to vonia, ale neskutočne sa mi páči ten alabaster a úplne o vidím ako sa viníma na komode na chodbe v novom byte. Akože v skutočnosti môj wishlist momentálne zahŕňa celkom málo kozmetiky a sú tam veci ako luster, váza, kuchynský robot, knižnica a tak.



Diptique nožnice a zvonček na sviečku

No a keď už poriadna sviečka, tak aj poriadna výbava k sviečke :D



Aromatherapy Associates

Tento olej do kúpeľa tiež súvisí s novým bývaním, konečne budem mať po rokoch vaňu, tak myslím, že to chce niečo extra na pokrstenie.



Victoria Beckham Priming Moisturizer a Serum

A teraz sa dostávame k skutočnej kozmetike, toto je niečo, z čoho by môj muž=Ježiško asi dostal infarkt, keby toto čítal, našťastie nečíta. Aj mne tá cena príde totálne ustrelená, ale pár vecí od Victorie už mám a sú geniálne a toto je pomáhal vytvoriť Augustinus Bader, čo podľa mňa nemohlo dopadnúť zle.



Augustinus Bader Essence

A teraz samotný Augustinus, skúšala som ten ich legendárny krém a je fajn, portfóliou rozširujú kozmickou rýchlosťou a niektoré produkty ma veľmi lákajú, ako napríklad tento toner.



Oskia Isotonic Hydra-Serum

Nové hydratačné sérum od Oskia, ešte nikdy som od nich nemala nič zlé, všetky produkty sú výborné a táto novinka vyzerá skvele, len teda kvôli cenovke je lepšie, keď Oskiu nosí Ježiško.


PS: To, čo asi chceme všetci naozaj, je koniec pandémie, Vianoce s blízkymi a v zdraví, už to snáď nepotrvá dlho a život sa bude vracať pomaly do normálu, tak si užite sviatky a december ako najlepšie viete a budúci rok bude už všetko lepšie.

PS2: Ja chcem ešte toho kuchynského robota, dobre Ježiško?




#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com