Vianočný wishlist

03.12.2019 08:00


Dnes som si prechádzala ten minuloročný wishlist a väčšinu vecí z neho mám doma, ale kúpila som si ich sama, takže Ježiško mal by si sa nad sebou vážne zamyslieť, myslím, že to flákaš. Ale nie, vážne, tento rok zase bolo celkom ťažké, čo je zase len dobre, lebo to znamená, že sa teda vôbec nemôžem sťažovať a ani sa nesťažujem, ale vyrobiť si wishlist plný drahých zbytočností, ktoré nepotrebujem je celkom sranda. Takže aj tento rok tu mám návod pre Ježiška, čo je krycie meno pre môjho manžela, keby ma chcel veľmi prekvapiť.


Allies of Skin Vitamin C 35% Collagen Rebuilding Serum

Z tohto séra som mala vzorku a veľmi sa mi páčilo, takže som si ho aj chcela kúpiť, ale všade je odvtedy vypredané. Takže Ježiško, ak máš nejaký tajný sklad, toto by ma veľmi potešilo, pretože to sérum bolo super.




lilha b.

V zásade hocičo od tejto prírodnej značky, lebo tých pár vecí, čo som vyskúšala, je úžasných. Veľmi ma lákajú ich očné tiene a make-up, ale tiež nový odtieň rozjasňovača. Ten pôvodný odtieň už mám a používam ho nonstop, absolútne geniálny produkt.




Pestle&Mortar Box of Stars

Ok, priznavám Ježiško, už som si od nich na čierny piatok nakúpila, ale najobľúbenejšej značky nemôže mať človek nikdy dosť a ja to ich hydratačné sérum milujem.




Augustinus Bader The Body Cream

Absolútne uznávam, totálne ustrelená cenovka, nemám ani len vyskúšaný ten krém na tvár, ale neskutočne ma láka tento krém na telo. Neviem, či to funguje, ale čítala som s profesorom niekoľko rozhovorov a buď skvele klame, alebo naozaj niečo objavil.




Josh Rosebrook Vital Boost Set

Ďalšia sada, tentokrát od skvelej prírodnej značky. Dva z tých produktov mám otestované a milujem ich a tretí je novinka, ktorú určite musím vyskúšať. Všetko krásne zabalené v krabici, takže ani baliť nemusíš Ježiško.




Kusshi Make-Up Bag

Na tieto kozmetické tašky pozerám už veľmi dlho, vyzerajú neskutočne skvele. Dajú sa celé rozipsovať a tiež prať. Jediné, čo mi bráni v objednaní je clo, pretože sa mi nechce naťahovať s colníkmi, ale Ježiško ty to zvládneš aj s colníkmi a keby si objednávala, tak nech je vnútri ružová, prosím.




Rückl Dóza Alchemist II

Posledná je extrémne praktická vec, ale skvele by sa vynímala na mojom toaletnom stolíku. Do tejto dózy by som si mohla dávať hubky na make-up, alebo sponky. Ale majú aj krásne vianočné gule, aj tie môžu byť.




PS: Ježiško mám tvoju kreditku a neváham ju použiť :D




#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com