Môj vianočný wishlist

07.12.2017 08:00


Práve som si po seba prečítala ten minuloročný a neviem, či som bola v nejakom delíriu, alebo sa na mne podpísal vplyv nového cudzieho jazyka zas, ale našla som tam super veľa preklepov :D, tak snáď to bude tento rok lepšie. Myslím, že z mojich vianočných wishlistov bude pekná tradícia, z ktorej sa mi nikdy nič nesplní, lebo teda minulý rok to Ježiškovi s prekvapeniami veľmi nevyšlo, ale napravil to postupne cez rok. Tak poďme na ten tohtoročný, nech sa má môj manžel nad čím rozčúliť, žartujem :D ani brvou nepohne, keď a ak si toto prečíta.

Biossance

Viete, že ja milujem skvalén. Vlastne máločo milujem tak ako skvalén, podľa mňa je to super zázračná, geniálne hydratačná ingrediencia. A celá táto značka je založená na skvaléne, ich produkty vyzerajú úlne úžasne, akoby ich niekto vymýšľal priamo pre mňa, odličovací olej, pleťový olej s vitamínom C, všetky moje obľúbené ingrediencie sú v nich. A ten očný krém je vraj v americkej Sephore jeden z najpredávanejších. Celé to má jeden háčik, táto značka sa nedá zohnať v Európe. Takže, keby sem chcel zaletieť Santa Klaus... Ja dúfam, že sa k nej časom dostanem a tiež dúfam, že sa nejak dostane do EÚ a ešte dúfam, že napríklad Sephora v Európe dostane rozum a začne tu predávať tie naozaj zaujímavé značky, to by bol inak najlepší vianočný darček.

Kniha od Sali Hughes

Nekúpila som si síce ešte ani tú od Lisy Eldridge z minuloročného vianočného wishlistu, ale toto vyzerá ako veľmi zaujímavé čítanie a kniha je klasický vianočný darček, no nie?

Olej do kúpeľa od Aromatherapy London

Čo sa pamätám, tak dávam prednosť sprche. Dokonca, aj keď sme mali prenajaté byty s vaňou, nikdy ma nenapadlo si spraviť kúpeľ, ale v poslednej dobe by som si strašne rada nejaký dopriala s nejaký skvelým olejom do kúpeľa. Akurát, že teraz máme len sprchu, takže k tomu oleju pod stromček poprosím aj vaňu. Aj keď verím, že tá naša budúca vaňa sa už niekde vyrobila, alebo sa vyrába a o rok aj niečo ju budem mať. Ale inak tieto oleje od Aromatherapie London sa dajú použiť aj v sprche, takže to môže byť aj bez tej vane.

Sada štetcov Wayne Goss biely Eye set

Tieto štetce som si neskutočne zamilovala, mám doma už tri a určite budú pribúdať ďalšie. Dokonca som medzi nimi našla dokonalé alternatívy k štetcom z minuloročného wishlistu a lacnejšie. Naozaj úžasná kvalita, do ktorej sa oplatí investovať. Ja sa najbližšie chystám na veľký štetec na púder, ale táto sada na oči je ultimátny cieľ a ešte štetec na lícenku a ešte štetec na make-up a ešte....

Zrkadlo od SimpeHuman

Takéto zrkadlá sa dajú nájsť aj lacnejšie, ale toto je vraj to úplne najlepšie na trhu. Super zväčšovacie, so svetlom a nabíja sa cez USB a dokonca sá da poskladať do cestovného balenia. Má vraj jedinú chybu, že v ňom vidíte aj chyby, ktoré by ste inak nevideli, také je super.

Omorovicza Queen of Hungary Mist

No a čerešnička na záver jeden z tých zdanlivo úplne zbytočných a strašne predražených produktov, ktorý je ale natoľko legendárny, že si ho raz aj tak budem musieť kúpiť. Teraz ho majú aj v peknej limitovanej menšej fľaške.

A ešte jedna praktická vec - kašmírové ponožky. Ja mám totiž nonstop ľadové nohy, teda nie nonstop, ale často a hlavne večer. Celkovo som zimomrivá a kašmír je jeden z mála materiálov, vďaka ktorému som ešte neumrzla. Hlavne, ak zvážime fakt, že neviem prečo, sa furt musíme sťahovať niekam do hnusnej zimy na sever. Môj muž sa mi smeje, že sa raz premením na kašmírovú kozu. Nech, aspoň mi nebude zima. Ultimátny cieľ pre mňa sú kašmírové tepláky, ale v tých asi nebudem môcť upratovať a variť aby som ich nezničila :D.

Ooo, aby som nezabudla, ja som bola tento rok veľmi poslušná, pretože Mikuláš=Viktor mi priniesol beauty adventný kalendár od Lookfantastic, ktorý rozbaľujem každý deň na Instagrame, takže tento zoznam je naozaj len tak pre zábavu a na Vianoce si prosím len tie náušnice, ďakujem, Ježiško=Viktor.



#telo #plet #make-up #vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com