Môj vianočný wishlist

01.12.2016 08:00


Toto je návod pre Ježiška, keby sa náhodou zbláznil a chcel mi splniť všetky priania. Väčšinou sú to naozaj nepotrebné a drahé veci, ale človek môže snívať, nie? Ale práve takéto zbytočnosti, ktoré si človek len tka nekúpis ú najlepšie darčeky. Možno vás môj wishlist inšpiruje k nejakému špeciálnemu darčeku pre niekoho, alebo objavíte niečo, čo by ste tiež chceli. Ak by ste chceli tipy na menej uletené darčeky, tak minulý rok som spravila niekoľko zoznamov na darčeky: Darčeky - makeup, Darčeky -telová kozmetika, Malé darčeky, Darčekey- pleťová kozmetika.

Jo Malone sviečka

Zbožňujem Jo Malone voňavky, sú úplne iné ako to, čo bežne kúpite v parfumérii a s rovnakými geniálnymi vôňami majú aj sviečky, čistý luxus. Moja obľúbená vôňa je Peony & Blush Suede

Špeciálny hodvábny vankúš proti vráskam

Toto ma straší už nejaký čas, darmo sa ja večer nakrémikujem, keď spím tak, že polovica ostane na vankúši a navyše si super krčím tvár. Moja spacie návyky jendoduche nie sú dobré. Neviem či tento vankúš naozaj funguje proti pokrčenie tváre a vráskam, ale viem, že hodvábne návliečky sú určite lepšie ako bavlnené, jednak sa tak nekrčia, takže vám nevytlačia mapy do tváre a ani nevpijú toľko produktu ako bavlna alebo polyester. Nurse Jamie Beauty Bea Age Delay Pillow

Tarte tarteis PRO Amazonian clay palette

Milujem ich matnú paletku, pravidelne ju môžete vidieť v mojich líčiacich videách a táto nová vyzerá ako úplný klenot, dokonalý mix matných a trblietavých tieňov, skvelé každodenné odtiene. Myslím, že s touto paletka pri ktorej nepotrebujete žiadnu ďalšiu, vytvoríte takmer všetko, čo vás napadne. Kiežby prišli do Európy, úžasná vegánska značka.

Ročné predplatné beauty boxu

Za toto sa mi môj muž strašne smeje, toto by bol už tretí beauty box, ktorý by som vyskúšala. Vždy sa to začne neuveriteľným nadšením z produktov, ktoré prídu a potom je čoraz väčšie sklamanie. Ale vždy je to sranda, otvárať tie prekvapenia. Objavila som tak pár naozaj dobrých produktov, ktoré by som inka asi nenašla, ale väčšina je balast. Asi by stačilo aj polročné predplatné. To, ktoré by som chcela vyskúšať teraz je LookFantastic Beauty Box

Jadeitový valček na tvár

Toto patrí do kategórie hodvábny vankúš, vyzerá to ako strašná sprostosť, vôbec neviem, či to funguje, ale je to pekné a v Ázii na to prisahajú.



Štetce

Tak tieto dva sú na mojom wishliste už dosť dlho, patria do kategórie tých drahších. Jeden je štetec na púder od Bobbi Brown - Sheer Powder Brush, ktorý by konečne mohol byť tým ideálnym štetcom na púder, ktorý sa mi ešte nepodarilo nájsť. Druhý je od Charlotte Tilbury - Powder & Sculpt Brush na kontúrovanie a rozjasnenie.

Kniha Face od Lisy Eldridge

Toto je zberateľský kus, ktorý nesmie chýbať žiadnemu maniakovi do kozmetiky. Dokonca je už aj česká mutácia.

May Lindstrom Kolekcia

A najväčší úlet úplne na záver. May Lindstrom je značka, ktorá je neskutočne drahá, ale vraj veľmi dobrá. Takže, keby si milý Ježiško naozaj nevedel, čo s peniazmi, veľmi rada by som ju vyskúšala. Keby sa nedalo celú kolekciu, tak aspoň The Jasmine Garden Facial Spray.

Takže Ježiško/Santa Klaus/Mikuláš/Viktor vieš, čo máš spraviť ;). Ešteže môj blog nečíta nikto z rodiny, hlavne, ak by to čítal môj manžel (Viktor), už by som bola asi vdova, hlavne po tej poslednej položke ;).



#vianocny-wishlist

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com