Jo Malone Yellow Hibiscus Cologne

03.06.2021 08:00


V poslednej dobe tuším píšem len recenzie na voňavky, ale je to tým, že s voňavkami je to také jednoduché a Jo Malone prichádza stále s niečím novým neodolateľným a keď už som sa ich naučila kupovať cez internet, tak je to taká instantná radosť. Už sa však pomaly dostávame k normálnu so sťahovaním, tak snáď už budem zvládať písať aj o niečom inom ako voňavkách :D.



Ale k veci, o dvoch vôňach z tejto Blossom kolekcie som už písala, recenzia je tu, a nejak sa ku mne nakoniec dostal aj ten nový Hibiscus, teda ibištek, lebo mama zahlásila, že chce na narodeniny voňavku a keď už som posledný krát objednávala priamo z Jo Malone, tak som si povedala, že nech to stojí za to a tak v košíku skončil aj žltý ibištek, lebo som bola zvedavá a povedala si, že to risknem, aj keď som si vôbec nevedela predstaviť ako vonia.

V kolekcii je ešte aj červený ibištek, z ktorého mi poslali vzorku, ale neviem ju nájsť po sťahovaní, určite ju nájdem zajtra … Ale tak z pamäti vám ho trochu opíšem, Red Hibiscus je intensive cologne, takže je to výraznejšia a silnejšia vôňa. Mne utkvela v hlave hlavne ako veľmi sladká vôňa, celé mi to prerazila vanilka, aj keď prvý moment je príjemne ovocný, určite nič pre mňa a vôbec nie na leto, ale inak je to pekná vôňa.



A teraz Yellow Hibiscus, čo je podľa mňa čisté leto vo fľaštičke. Úprimne som bola prekvapená, ako veľmi som si túto vôňu obľúbila, nosila som ju celý máj, aspoň mi zmierňovala to upršané počasie. Yellow Hibiscus sa skladá zo žltého ibišteka (hlava) veľmi sviežej kvetinovej vône, ruže (srdce) a bieleho pižma (základ).

V prvom momente cítiť kvety a trochu ovocie, je to skôr ľahká vôňa a neskutočne mi evokuje teplo, leto a more, potom začne byť viac kvetinová, keď sa tam primiešava tá ruža, ale stále je ľahká, svieža a letná, nie je to úplne typická ruža. A potom začne byť akokeby púdrová, teda skôr tlmená a je to taká kryštálová biela vôňa, teda aspoň mne to evokuje niečo také skôr chladné, biele, ale stále sú tam cítiť aj kvety, takže celé je to také svieže, ľahké a veľmi príjemné.



Predstavte si príjemný, nie veľmi horúci letný deň, niekde pri mori v záhrade plnej kvetov, keď pofukuje jemne vánok a to je Yellow Hibiscus, úplne dokonalý na leto a ja som rada, že som si ho nakoniec kúpila, lebo je naozaj skvelý a vydarený. Jo Malone Yellow Hibiscus kúpite napríklad na feelunique.com alebo na douglas.sk.




#parfem #Jo-Malone #telo

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com