Vitamín E

17.01.2020 18:00


Dnes tu mám pre vás ďalšie video zo série a ingrediencie a konkrétne o vitmaíne E. Vitamín E je silný antioxidant, ktorý sa v kozmetike používa veľmi veľa, ale veľmi málo sa o ňom hovorí, je veľmi veľká šanca, že už niečo s vitamínom E používate. Takže ak chcete vedieť načo je dobrý a čo dokáže spraviť pre pleť určite si pozrite toto video.

Najčastejší názov v ingredienciách je Tocopheryl Tocopherol

Ďalšie názvy vitamínu E
d-alpha-tocopherol
d-alpha-tocopherol acetate
dl-alpha tocopherol
dl-alpha tocopherol acetate
Tocopheryl Acetate
Tocopheryl Glucoside
Tocopheryl Linoleate
Tocopheryl Linoleate/Oleate
Tocopheryl Nicotinate
Tocopheryl Succinate
Potassium Ascorbyl Tocopheryl Phosphate
Sodium Tocopheryl Phosphate
Tocopherol Phosphate

Súvisiace videá:

Ako sa naučiť čítať ingrediencie v kozmetike



Spomenuté produkty:





#INGREDIENCIE #video #plet

Môže vás zaujať

Moje top produkty

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com