Healgel Intensive

21.03.2019 08:00


Nedávno som dala na Instagram príspevok, že mi konečne vybrali štichy po operácii a môžem začať používať HealGel, aby sa mi to rýchlo zahojilo a jazvy boli minimálne a niekto sa v komentároch opýtal, či to naozaj funguje a ja že hej, že na blogu je recenzia. Potom mi však došlo, že to bola jedna z prvých recenzií na blogu, nájdete ju tu a patrične podľa toho aj vyzerá a teda nie je veľmi obsažná. Nazvala som ho vtedy záchranca pleti, čo stále platí, ale veľa ďalších informácií tam nenájdete. Tak som si povedala, že by asi nebolo od veci spraviť novú recenziu.



V momente, keď mi oznámili, že pôjdem na operáciu, no dobre, nie úplne hneď, ale veľmi rýchlo na to, som si povedala, že si musí kúpiť nové balenie HealGelu, aby som mi to rýchlo zhaojilo a aby som mala minimálne jazvy. Trochu som potom googlila aj iné takéto hojivé géliky na jazvy a cicakrémy, ale nakoniec som usúdila, že ostanem pri HealGeli, lebo viem, že funguje. Používam ho už totiž roky a pár krát mi naozaj pomohol aj s popáleninami, alebo inými nehodami v kuchyni a tiež dosť dobre funguje na hojenie vyrážok, hlavne v tej poslednej fáze, ale aj zodratého nosa od nádchy, štípancov a podráždenej pleti po retinole, alebo zle nakombinovanej starostlivosti.

HealGel je britská značka, za ktorou stojí tím plastických chirurgov, ich mená nájdete na oficiálnej tu, nie sú vôbec anonymní, ktorí chceli vytvoriť kozmetiku, ktorá funguje a pomáha s bežnými problémami kože. Na pomoc si prizvali francúzsku dermatologickú biochemičku a vytvorili HealGel. Tento zelený Intensive je ten základný a potom majú ešte na tvár, očné okolie, ten chcem už dlho vyskúšať a telo, vraj chystajú nový piaty, tak som zvedavá.



HealGel Intensive je ľahký jemne chladivý gélik, ktorý má pokožku upokojovať, opravovať, teda pomáhať jej regenerovať a tiež chrániť. Pomáha s množstvom problémov, ako som už vyššie spomínala, ako sú jazvy, popáleniny, štípance, ale aj alergické reakcie a ekzémy, ale ževraj aj na strie, psoriázu a vrásky. Ja sa k nemu vrátim vždy, keď mám nejaký problém, moje pleť je nespokojná a podráždená, alebo potrebuje pomôcť zahojiť. A na mňa naozaj funguje a vie mi veľmi pomôcť.

Vytvárili ho naozaj dlho a ľudia, ktorí sa stretávajú aj s ťažkymi pooperačnými stavmi, preto chceli niečo, čo naozaj funguje a je založené na dôkazoch. HealGel preto obsahuje upokojujúci komplex, ktorý zahŕňa nasledovné:

Arnica Liposome, čo sa mi nepodarilo preložiť, ale je to látka, ktorá pomáha redukovať opuchy a začervenanie a tiež posilňuje vlásočnice. To znamená, že pomáha urýchliť hojenie modrín, uľavuje od povrchovej bolesti a tiež pomáha penetrovať ďalším látkam hlbšie.

Biodyness je patentová látka, ktorá pomáha zvýšiť okysličovanie buniek a urýchľuje bunkovú obnovu a tým pomáha urýchliť hojenie rán.

Glistin p4 je neuropeptid, ktorý pomáha udržať integritu neurónovej siete.

Haloxyl je tetrapeptid, ktorý bol navrhnutý na potlačenie kruhov a opuchov pod očami a vďaka tomu pomáha s modrinami, podporuje hojivý proces a podporuje zdravú a sviežu pleť.

Madecassoside Liposome je extrakt z pupočníka ázijského, ktorý pomáha redukovať podráždenie, začervenanie a citlivosť pleti. Pomáha zvládať zápal, stimuluje produkciu kolagénu a tiež pomáha prenikať ostatným látka hlbšie to pleti.

A potom HelaGel obsahuje ešte aj ochranné a obnovojúce zložky ako:

Collaxyl, čo je peptid, ktorý podporuje tvorbu kolagénu a tým regeneráciu pleti a vďaka tomu urýchľuje hojenie.

Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate je amino kyselina dôležitá pre kolagén a elastín. Posilňuje pleť a obnovuje elasticitu a tiež pomáha zachovať textúru pleti.

Oristine je peptid, ktorý podporuje enzým SIRT 1, ktorý podporuje životnosť buniek a tým posilňuje obnovu pleti obzvlášť po zraneniach. Predlžuje život keratinocytov a fibroblastov. Tiež pomáha regenerácii pokožky poškodenej UV žiarením, teda spálenej napríklad.

Polysilicone – 11 napomáha regenerácii pokožky a podporuje hojenie rán.

Vinci 02 je peptid, ktorý bol navrhnutý tak, aby pomáhal pokožke regenerovať. Pokožku spevňuje, vypína, vyhládza a hydratuje.



Tento gélik môžete použiť naozaj takmer na čokoľvek a použitie je veľmi jednoduché. Stačí trošička, samozrejme to závisí od plochy, ktorú chcete ošetriť a jemne vmasírovať, kým sa nevpije, čo je celkom rýchlo, lebo sa vpije rýchlo. Na pocit je to veľmi ľahučký chladivý gélik, nič lepkavé ani mastné a na pleti ho vôbec necítite. HealGel tvrdí, že sa dá použiť aj ako primer pod make-up, osobne som nikdy neskúšala, takže neviem povedať, ale viem si to predstaviť. Ak ho chcete použiť na tvár, tak ja ho nanášam na postihnuté miesta, teda vyrážky hlavne, v prvých krokoch, buď hneď po čistení, alebo medzi tonerom a sérom.

HealGel má takú veľmi jemnú nevtieravú vôňu, možno trochu levandule a trochu mentolu, ale naozaj veľmi jemnučkú, takmer to necítite. Používať ho môžete dva až trikrát denne a vhodný je pre všetky typy pleti. Obal je skvelý, plastový s vrchnákom a perfektnou pumpičkou, ktorá vám dá vždy presné množstvo. Je priesvitný, takže vidíte, koľko vám ho ostáva. Po otvorení by ste ho mali spotrebovať do 6 mesiacov. Tiež je to cruelty-free a vegánsky produkt.

Mne teda teraz veľmi pomohol s ranami po operácii, začala som ho používať až keď mi vybrali štichy a po dvoch týždňoch vyzerajú moje jazvičky veľmi dobre. Veľmi mi tiež pomohol s alergickou reakciou, čo som mala na leukoplast, doslova sa mi spálila koža a HealGel ju rýchlo upokojil a pomohol zahojiť. Za mňa je to must have v kúpeľni, taký malý zázrak, ktorý pomáha s kadečím. Je síce drahý, ale keďže vám ho stačí trošičku vydrží relatívne dlho. Kúpite ho napríklad na lookfantistic.com, feelunique.com, alebo na cultbeauty.co.uk. Ja som si teraz naposledy kúpila výhodné dvojbalenie tu.




#plet #HealGel #akne

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com