Čo práve testujem - September

28.09.2017 08:00


Väčšinu nových produktov ste už mohli vidieť v posledných online nákupoch, ale potom som bola nútená urobiť ešte jeden nákup, lebo sa mi minul hydratačný krém, inak úžasný Hydrate od Pestle&Mortar.

Zľava do prava:

NYX Doll Eye Mascara - Lengthening - ďalšia z radu tube technology na testovanie, táto je navyše predlžujúca.

Dr. Jart+ Ceramidin Cream - náhrada za minutý Hydrate od Pestle&Mortar, ktorý si určite ešte niekedy kúpim. Z tohto hydratačného krému je nadšená Caroline Hirons, čo je veľmi veľké odporúčanie. Nikdy predtým som nič od Dr. Jart+ nemala, ale celkom sa mi táto značka pozdáva, najjednoduchšie sa dá kúpiť asi na českej Sephore.

bareMinerals 5-in-1 BB Cream Eyeshadow - krémové očné tiene, ktoré majú super vlastnosti ako napríklad ochranný faktor. Majú ich v množstve pekných nude tieňov, ja som si nevedela vybrať, takže mám dva Exotic Lilac a Blushing Pink.

Fresh Vitamin Nectar Vibrancy-Boosting Face Mask - túto masku mi doniesol manžel z USA, ja stále márne dúfam, že sa bude dať Fresh jednoduchšie, teda aspoň vôbec zohnať v Európe, pretože je to úžasná značka a ja ich produkty milujem.

A teraz k olejom, ako prvý Kiehl's Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil - samozrejme nič od Kiehl's nemôže byť zlé, z tohto oleja som mala už vzorku a bol skvelý, takže keď som vyberala oleje, ktoré som chcem otestovať nemohol chýbať, aj keď je dosť drahý.

Clinique Take The Day Off Cleansing Oil - mám už vyskúšaný odličovací balzam take the day off, takže som bola zvedavá, aký bude olej.

L 'Oréal Paris Oil Rich Esse Gentle Cleansing Oil - jeden z tých dostupnejších odličovacích olejov, snáď bude aj na slovenskom trhu.

Garnier Clean + Nourishing Cleansing Oil - tento som našla na Amazone, vôbec netuším, či je normálne dostupný v Európe, ale zaujal ma zložením a tým, že je pre suchú pleť.

A teraz vrchná rada Ordinary - ja som objednala celú novú kategóriu antioxidantov, čo mali na stránke, je tam Resveratrol 3% + Ferulic Acid 3%, EUK 134 0.1% a Alpha Lipoic Acid 5%. Popravde vôbec neviem, čo mám čakať a som veľmi zvedavá ako budú antioxidanty fungovať a čo skutočne urobia pre moju pleť.

A samozrejme som musela vyskúšať aj nový vitamín C od Ordinary - Vitamin C Suspension 30% in Silicone. Ten 23% bol super, teda hlavne super účinný, takže sa naozaj teším na 30%, to už je celkom šupa.

Vichy Pureté Thermale Beautifying Cleansing Micellar Oil - posledný odličovací olej, popravde vôbec neviem, čo znamená micelárny olej, ale snáď to pri používaní zistím.

No a keďže sa mi nezmestilo všetko do jednej fotky, tak tu je ešte jedna, samé masky, pretože ja som sa okrem olejov rozhodla otestovať aj veľa očných masiek, čo mi podľa mňa potrvá dosť dlho, uvidíme, čo z toho vylezie.

Zľava do prava:

Dr. Jart+ Rubber Mask Moist Lover - hydratačná gumová maska, fakt som zvedavá, minimálne budu vtipná fotka na Instagram.

Dr. Jart+ Cheek and Eye Lift kit - toto je očná maska na testovania, táto je dokonca aj na líca.

Starskin Eye Catcher Smoothing Bio Cellulose Second Skin Eye Masks - ďalšia očná maska, fakt som zvedavá, či bude rozdiel medzi týmito drahšími a napríklad skvelými a dostupnými od Dermacol.



#plet #telo #make-up #co-prave-testujem #NYX #DrJart #bareMinerals #Fresh #Kiehls #Clinique #Loreal #Garnier #The-Ordinary #Vichy #Starskin

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com