Čo práve testujem - Máj

30.05.2017 08:00


V máji sa mi naskytla možnosť aspoň nadiaľku nakúpiť v americkej Sephore, takže som neváhala a preistotu som svojho muža v USA poslala aj do drogérie, aby sa na služobke nenudil. Niekedy by som chcela, aby naozaj vymysleli teleport a občas by som sa mohla odteleportovať do Sephory v USA, lebo tomu sa máločo vyrovná. No a potom klasika, zmes kadečoho od novej voňavky, texturizačný sprej na vlasy, tubing maskary, lícneky ... Niektoré produkty ste už mohli vidieť vo videu Online nákupy a Sephora mini haul.

Zľava do prava:

Burt's Bees Cleansing Oil - toto je donáška z USA, ale dá sa zohnať relatívne bezproblémov. Odkedy som vyskúšala Caudalie odličovací olej, tak ma to celkom chytilo a skúšam ďalšie. Burt's Bees je fajn prírodná kozmetika, aj keď mi nie všetky produkty na pleť, čo som od nich vyskúšala vyhovovali, ale robia geniálne balzamy na pery.

L'Oréal Pure Clay Detox Wash - toto je čistiaci gél, ktorý je doplnkom k L’Oréal Pure Clay Maskám, ku každej majú jeden. Som naozaj zvedavá, čo to bude zač, čierne produkty na čistenie pleti mám zvyčajne rada.

Bumble and Bumble Dryspun Finish - už veľmi dlho som rozmýšľala, že vyskúšam texturizačný sprej, ale vôbec som nevedela, čo od toho čakať, takže sa mi naozaj nechcelo dať veľa peňazí. Takže toto je skvelý začiatok, pretože Dryspun Finish majú aj v malom 40 ml balení. Ešte mám vyhliadnutý jeden v takom malo balení.

La Roche Posay Anthelios SPF 50 Osviežujúci Sprej Na Tvár Proti Lesku Pleti - ja už som minulý rok koncom leta takýto sprej mala a bol fajn, tak si som ho kúpila znova, len tentoraz je trochu iný. Úprimne neviem v čom presne je rozdiel, tento by mal byť akože zmatňujúci, ten minulý bol akože neviem aký, stále je to sprej na tvár. Ani pán lekárnik mi veľmi nevedel povedať, v čom je akože rozdiel. Ale inak geniálna vec.

First Aid Beauty Eye Duty Triple Remedy AM Gel Cream - nový očný krém, tento je určený na deň. Mala som ho vyhliadnutý už dlhšie, ale vždy, keď som ho už chcela kúpiť ho ako na potvoru nemali. Ale už je konečne doma.

DHC Deep Cleansing Oil - ďalší odličovací olej, tentoraz od japonskej značky a v tomto by mal byť hlavne olivový olej.

Jo Malone Star Magnolia - nestáva sa mi to často, ale do tejto vôňe som sa namieste zamilovali a hneď ju aj kúpila, viac tu.

Becca Under Eye Brightening Corrector - nový korektor na kruhy pod očami, nová značka na testovanie.

Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum - moje asi najobľúbenjšie hydratačné sérum od absolútne geniálnej značky, ktorú zbožňujem. Kúpila som ho v darčekovo v sete aj s krémom, takže to bolo o niečo lacnejšie. Recenzia tu.

Pestle & Mortar Hydrate – Lightweight Moisturiser - doplnok k séru, super hydratačný krém, naposledy som totálne rozobrala obal, aby som sa dostala aj k najposlednejším zvyškom. Recenzia tu.

Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base - rozjasňujúca báza, hľadala som nejakú dobrú a dostupnú, tak z toho vyšiel Clarins, ktorý má veľmi kvalitné produkty a bez problémov ho kúpite aj u nás. Navyše majú tri rôzne odtiene, pre každý odtieň pleti.

Becca First Light Priming Filter Instant Complexion Refresh - toto ma zaujala okamžite ako s tým prišli. Beccu sledujem už dlhšie, ale nič nebolo také, že uuuuu toto musí bezpodmienečne vyskúšať, až prišiel fialový primer, čo pre mňa znelo neodolateľne. Doteraz som s fialovými produktmi, akože "colour correction", nemala veľké šťastie, tak som sa aj bála, ale recenzie boli veľmi sľubné. Tento primer má vymazať všetky známky únavy a rozjasniť mdlú pleť bez života.

Becca Backlight Priming Filter - aby som to s Beccou skompletizovala, tak aj ich prvý primer, ktorý je tiež veľmi populárny. Má byť hlavne rozjasňujúci.

Max Factor Miracle Touch Creamy Blusher - na toto som pozerala už dlhšie v DM a konečne som si to kúpila. V drogériách všeobecne nenájdete veľa krémových alebo tekutých líceniek, toto je jedna z mála.

The Ordinary Serum Foundation - nový make-up od super dostupnej a skvelej značky, môj názor nájdete vo videu tu. Už testujem aj ten druhý Coverage Foundation.

Cover Girl - nedávno som písala o mojom hľadaní dokonalej maskary. Konečne som pochopila, že musím hľadať tie s tubing technológiou a toto je prvý adept na testovanie. Extra bonus - táto je dokonca hnedá.

DHC Mascara Perfect Pro Double Protection - rovnako spadá do kategórie tubing, druhý adept.

Daniel Sandler Watercolour Blush - skvelá tekutá lícenka, už som ju kedysi veľmi veľmi dávno mala, perfektná na leto.



#make-up #vlasy #plet #co-prave-testujem #Burts-Bees #Loreal #BumbleandBumble #La-Roche-Posay #First-Aid-Beauty #DHC #Jo-Malone #Becca #PestleandMortar #Clarins #Max-Factor #The-Ordinary #DHC #Daniel-Sandler

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com