Čo práve testujem - December

28.12.2017 08:00


V decembri som toho veľa nenakúpila, jednak som sa sústredila na vianočné darčeky a každý deň sm rozbalovala adventný kalendár od Lookfantastic, takže som sa celkom vybúrila na tomto každodennom prísune kozmetiky a dokúpila som už len pár nutností. Sem som zaradile len tie produkty z kalendára, ktoré naozaj používam a ktoré ma najviac nadchli.

Zľava do prava:

bareMinerals BarePRO - nový make-up, keďže sa mi už pomaly míňa It Cosmetics, ktorý si ale určite kúpim znova a Fenty bola katastrofa, tak som rozhodla vyskpšať novinku od bareMinerals.

Strúhatko NARS k tomuto rúžu, lebo naozaj to nejde hocijakým z drogérie.

Omorovicza Queen of Hungary Mist - toto bolo v adventom kalendári a ja som veľmi nadšená, že mám konečne možnosť vyskúšať tento legendárni produkt. Navyše v super cool limitovanej flaštičke.

Oskia Renaissance Mask - tiež z kalendára a tiež produkt, ktorý sa chystám vyskúšať dlho. Aj keď toto je super malé balenie na pár použití to stačí a konečne viem, že si túto masku musím naozaja kúpiť.

Alpha-H Essential Cleansing Balm - toto som kúpila ešte na čierny piatok, hneď ma tento produkt zaujal ako sa objavil. Alpha-H milujem, odličovacie balzamy milujem, kozmetiku s ružou milujem, čo viac môžem chcieť?

Dr. Lipp Original Nipple Balm - balzam na pery, ktorý bol v kalendári. Najprv som bola super zmätená z toho názvu, ale vraj pôvodne ho naozaj vymysleli na bradavky, perfektne však funguje aj na pery. Toto je super mini balenie a ja si určite kúpim aj to veľké.

Illamasqua Lava Lipstick odtieň Vixen - tiež z kalendára, veľmi pekný červený rúž, ktorý som si veľmi obľúbila. Môžete ho vidieť napríklad v tomto videu.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream - rovnako z kalendára, výživný krém nielen na ruky od mojej obľúbenej značky.



#make-up #plet #telo #bareMinerals #Nars #Omorovicsa #Oskia #DrLipp #Alpha-H #Illamasqua #First-Aid-Beauty #co-prave-testujem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com