Black Friday najlepšie zľavy

22.11.2020 09:00


A už tu máme ten týždeň, takže poďme sa pozrieť, kde si kliknúť na najlepšie zľavy. Samotný čierny piatok je 27., ale nezabudnite potom ešte nasleduje Cyber Monday, takže zľavy budú pokračovať aj ďalší týždeň určite.


Pestle&Mortar

Zľava stále trvá až do 1.12. Máva zľavy len raz ročne a tento rok to spustili celkom skoro, už teraz sa viete zaregistrovať, aby ste boli VIP a mali prístup k zľavám už na budúci týždeň. Bude 20% na všetko, pravdepodobne aj super sety ako minulý rok, kedy si viete kúpiť rovno celú rutinu a ku každej takej rutine nové Glow Drops ako darček a ešte vraj prekvapenie pre každého zákazníka. Ja už sa neviem dočkať, vždy si takto kúpim zásobu na celý rok.

Deciem a The Ordinary

Tento rok majú znova akciu, kedy je 23% zľava na všetko celý november, takže už aj teraz, zato sa u nich na čierny piatok nebude dať nakúpiť.

Beautybay.com

Zľavy až do 30%, nájdete u nich Jouer, Kevyn Aucoin, Allies of Skin, Oskia, RMS, toto sú značky, kvôli ktorým tam chodím ja, ale nájdete tam veľa ďalších a skvelý sú na make-up. Ja som kúpila nové hydratačné sérum Oskia za bezkonkurečnú cenu :D

Kosas

V závislosti od výšky nákupu dostanete zľavu 20% až 30%, treba však rovno pri pokladni zaplatiť clo a poštovné, o to sa trochu predraží, určite sa to oplatí, ak chcete vyskúšať ich limitky, ktoré majú len na stránke a tiež majú skvelé vianočné sety. Ak chcete vedieť ako prebieha nákup priamo od nich, pozrite si toto video.

Allies of Skin

Je super drahá kozmetika, ale čo som vyskúšala bolo skvelé a teraz majú fakt super akciu, 30% zľavu plus skvelé darčeky k nákupu.

Olival

Skvelá chorvátska kozmetika, majú zľavy do 50%. Ich profesionálne séra sú skvelé, nájdete na ne aj recenzie na blogu.

Douglas.cz

Tiež už začali, zľavy majú až do 30% aj na také značky ako Tom Ford, Esteé Lauder, La Mer, Clinique, Bobbi Brown...

CultBeauty.com

Menia to, momentálne, ak ste registrovaný zákazník, tak majú zľavové kódy už teraz, mali by ste ich dostať emailom, 20% nad 30 Eur a 25% nad 115 Eur.

Feelunique.com

Majú už tradične každý deň špeciálne zľavy na niečo iné, takže treba klikať denne. Ale majú už teraz do 30% na niektoré značky ako Ameliorate, Allies of Skin, Caudalie, Oskia...

Naturisimo.com

Je skvelé miesto, ak milujete prírodnú kozmetiku a teraz majú Green Friday, 20% na všetky obejdnávky a 25% nad 150 libier. Kúpite tam Leahlani, Josh Rosebrook, Kosas, Ilia, Pai, RMS, Caudalie...

Merumaya

Moja milovaná značka, dúfam, že čoskoro prídu s niečím novým. Na čierny paitok majú akciu 3 za 2.

Sonaturalbeauty.com

Skvelý belgický obchod s prírodnou kozmetikou 20% zľava s kódom BF20.

Apivita

Má zľavu 25% na všetko, ja milujem ich masky, je to skvelá grécka prírodná kozmetika.

Beautylish.com

Má zľavy od 20% až do 40%, nájdete tam Kevyn Aucoin, Good Molecules, Hourglass, Wayne Goss a veľa ďalších. Tiež majú výhodné sety.

SpaceNK.com

Pri nákupe vám odratajú 25 libier z každých 100 libier minutých. Nájdete tam celkom zaujímavé značky.


Lookfantastic.com

S kódom majú zľavy až do 50%, kódy sú rôzne pre rôzne jazykové verzie obchodu.


Nezabudnite, nakupujte s rozumom ;)





Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com