Black Friday najlepšie zľavy

22.11.2018 08:00


Tento týždeň to vychádza na celkom netradičné články, ale tento je celkom praktický a aj sa ma dosť pýtate na to, kde sú najlepšie zľavy teraz, keďže sa blíži čierny piatok a či sa oplatí čakať. Tu je zatiaľ súhrn toho, čo je a pribežne to budem aktualizovať, ak sa objavia nové akcie, takže sa sem určite ešte vráťte piatok ráno. Viac o tom, ako to na jednotlivých obchodoch funguje nájdete v tomto videu.


Pestle&Mortar

Na toto ja čakám celý, keďže je to jediný raz do roka, kedy nájdete zľavu priamo na Pestle&Mortar, je to 20% a začína piatok, teda už hneď po polnoci. A čo si určite kúpim a najlepší tip je ich vianočný limitovaný set All I want fo Christmass, ktorý je už aj tak výhodný, ale so zľavou je super výhodný. Poštovné je zadarmo nad 30 Eur a balík vám donesie kuriér.


Merumaya

Má teraz k čiernemu piatku super akciu, ak sa chcete zásobiť, 3 produkty za cenu 2. Poštovné je zadarmo nad 100£, inak je to 10£, posielajú bezproblémov na Slovensko.


theordinary.com

Už to spustili, produkty, ktoré sú v zľave nájdete tu. Ale nie len Ordinary, všetky značky Deciem, napríklad aj ich prémiová Niod a Hylamide. Toto je jediný krát do roka, kedy kúpite Deciem značky priamo od nich so zľavou, maváju preto celkom nátresk na stránke a občas im padne, viac o poštovnom a doručení nájdete v tomto videu.


CultBeauty.co.uk

Zatiaľ majú zľavy len na pár vecí a 30% na niektoré značky, z nich pre mňa zaujímavé sú Becca a Jouer. Hlavná akcia je zľava na celý nákup, pár značiek je ako vždy vylúčených, ale podľa toho koľko nakúpite, môžete mať 15%, 20%, alebo až 25% zľavu. Musíte zadať kód pri objednávke, neuplatňuje sa automaticky, kódy sú uvedené na stránke. Viac o doručovaní zase v tomto videu.


Beautybay.com

Títo fičia už od minulého týždňa, majú 30% takmer na všetko na stránke, odporúčam pozrieť hlavne Oskia a Zelens, ale nájdete toho u nich oveľa viac, všetko o doručovaní a poštovnom nájdete v tomto videu.


Feelunique.com

Majú zľavy do výšky 33% na viac ako 400 značiek, dokonca 10% na Hourglass, aj keď to nie je veľa, je to lepšie ako klincom do oka. Emma Hardie je so zľavou 25% až 30%, teraz je čas sa zásobiť, ale nájdete tam toho naozaj veľa.
Množstvo zaujímavých ponúk, ktoré budú vyrcholiť zajtra, plus každý deň majú nejaké špeciálne časovo ohraničené. Momentálne majú zľavy na niekoľko veľkých značiek ako Vichy, Caudalie, Bourjois, Urban Decay. To, na čo čakám ja, je hlavne Emma Hardie a Hourglass, aj keď v prípade Hourglass je celkom malá šanca, že budú v zľave, ale možno predsa...


Naturissino.com

Toto je skvelý obchod s prírodnou kozmetikou a tu kupujem Kosås , odporúčam hlavne ich rúže, ale nájdete tam toho oveľa viac a teraz majú akciu Green Friday, zľavu 15% na každý nákup, zľavu 20%, ak nakúpite nad 100£.


niche-beauty.com

20% na všetok sortiment.

Celý týždeň majú rôzne zľavy, teraz napríklad 25% na advetné kalendáre a darčekové sety, ale zajtra by mali prísť tien hlavné zľavy, tak som zvedavá. Toto je skvelý obchod, kde nájdete značky ako Lixirskin, Herbivore, Kat Burki, Kosås , Kure Bazaar, Pixi, Diptyque. Určite sa oplatí pozrieť piatok, s čím prídu, viac o doručovaní nájdete v tomto videu.


Sephora.cz

Zľavy až do 60% na vybrané produkty, 25% na parfumy a 20% na celý sortiment.


Douglas.cz

Zľava 20% na všetko.


Noili Beauty

Skvelé slovenské pleťové oleje majú 30% na všetko, kód je BFND2018.


Lookfantastic.com

Majú 25% zľavu, nájdete tam toho naozaj veľa, dokonca stále majú aj ich adventný kalejdár, ktorý je super. Tých 25% platí aj na produkty, ktoré už sú v zľave, ale neplatí na všetko na stránke.


Apivita

25% na celý sortiment, extra odporúčam ich masky ;)





Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com