Beauty news

05.09.2024 13:30


Tak a je to tu, sezóna najväčších noviniek, darčekových setov a adventných kalendárov :D Aj keď teploty vonku k niektorým produktom ešte nesedia, však? Úplne prvé adventné kalendáre ako vždy sú spísané samostatne, prečítať si môžete tu. Mnohé zaujímavé a veľké sú už vonku, ďalšie čoskoro budú. Ak chcete rýchlo aktuálne novinky pridajte sa môjho kanála na Instagrame tu. A ešte info k môjmu e-shopu skinov.sk, pribudli darčekové karty a budú naozaj skvelé vianočné sety značiek, ktoré predávam ;) A teraz poďme na jednotlivé novinky!

Victoria Beckham má nový korektor vytvorený v spolupráci s Augustinus Bader. Dlho som čakala, kedy konečne príde s produktom na complexion, teda korektor alebo make-up a tento vyzerá veľmi dobre, ale cena je úplne praštená. Je vo forme pera a má dobrý výber odtieňov a ja ho určite vyskúšam, ale tá cena je fakt mimo.

Violette_FR má nové Bisou Jelly balzamy, na rozdiel od Bisou balzamov sú jemne lesklé ale rovnako jemne pigmentované a na výber sú 4 krásne odtiene. Mala by to byť nejaké špeciálna technológia, takže už sa neviem dočkať, kedy ich vyskúšam, špeciálne odtieň Aïssa, lebo ten je môj obľúbený aj pri jej Bisou blush ;)
Violette balzam.

Summer Fridays dalo svojmu hydratačnému séru novú flaštičku a meno a zároveň vypustilo hmlu, na ktorú sa naozaj veľmi teším.

Gitti má nový krémový rozjasňovač, čoraz viac zabŕdajú aj do iných kategórií ak laky a zároveň robia čoraz lepšie laky na nechty.

Charlotte Tilbury má novú maskaru a vyzerá, že je tubing, konečne niečo aj pre mňa :D

Vieve má nový make-up a recenzie sú zatiaľ super. Mal by to byť kombináciu make-upu a skincare.

Alpha-H má nové telové mlieko s retinolom a kyselinami, toto je veľký trend starosltivosti o telo. Alpha-H robí veľmi dobré produkty a tento má aj rozumnú cenu.

Drunk Elephant má nové sérum s vitamínom C, to pôvodné som nemala veľmi rada, takže na toto som celkom zvedavá. Aj keď to pôvodné medzitým tiež prerobili.

Rozjasňujúce sérum na oči v tyčinke, tak to musí mať a je to novinka od Dr Jart.

Augustinu Bader má novú asi esenciu, volá sa Skin Infusion a cena je teda baderovská. Popravde sa v tých novinkách od nich strácam, stále niečo nové a zakaždým je to drahšie a drahšie a ja silne pochybujem, že dokážu tak rýchlo chrliť inovácie podložené výskumom, ktoré by opodstatňovali tú cenu. Ale kozmetika je to určite príjemná.

Lisa Eldridge má nové tekuté matné očné tiene a sú tam veľmi pekné farby. Zatiaľ som ich videla len na SpaceNK a launch na lisaeldridge.com by mal byť dnes.

Toto mi nejak úplne uniklo a našla som to len dnes na SpaceNK, ale Kosas má nové gélové očné linky a vyzerajú skvele s nádherným výberom farieb, je tam aj fialková a baklažánová, to musím mať.

Caroline Hirons má nový čistiaci produkt, je to gél,m ktorý sa premení na olej a potom mlieko. A teda najprv si hovorím, že ach jaj zase gél/olej, ale potom som čítala recenzie a asi ho musím vyskúšať :D Holt, Caroline vie, čo robí. Kúpite ho aj na SpaceNK.

RMS má nový skin tint, má dokonca SPF. Ak máte radi prírodnú kozmetiku určite ho pozrite.

Westman Atelier má nový korektor a úprimne ma prekvapil nízkou cenou. Teda nie je až taká nízka, ale oproti iným Westman produktom a v porovnaní s Victoriou Beckham je super nízka :D

Na niche-beauty.com majú dve nové značky, ktoré zatiaľ neboli dostupné v EU, vlasový Drybar a make-upové Simihaze Beauty.

Slip, ktorý podľa mňa robia najlepšie hodvábne gumičky a obliečky majú novú vianočnú kolekciu a je veľmi pekná, nájdete tu.

Veľká novinka Jonas Road sa dá objednať v EU, je to značka, ktorú založila Bobbi Brown potom, čo odišla z Bobbi Brown. Na trhu je už niekoľko rokov a produkty vyzerajú skvele.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com