Beauty news

05.09.2023 08:00


Ste pripravený na jesenný nával noviniek a vianočných darčekových setov? Ó, a nesmieme zabudnúť na adventné kalendáre, ak nejaký chcete tento rok, tak sa pripravte čoskoro to vypukne. Aj keď teda minulý rok z tých naj ešte stále mali aj v decembri, tak uvidíme … Ako vždy všetky info o adventných kalendároch nájdete v článku tu. Ale poďme sa pozrieť na novinky, ktoré sa objavili cez leto.

Toto leto bolo celkom plodné na krémy, tieto dva ma zaujali najviac. Summer Fridays Rich Cushion Cream už mám doma a je naozaj taký dobrý ako hovorí názov ;). Druhý je Alpha-H High Tide Water Cream, niečo pre všetkých, čo milujú ľahké krémy.

The Inkey List má nový balzam na pery, ktorý sľubuje plnšie pery za 4 týždne ;) Nájdete ho napríklad aj na cultbeauty.com.

Ak si chcete dopriať niečo luxusnejšie, tak aj Allies of Skin má nový balzam na pery..

Ak máte radi Glow Recipe, tak majú novéspevňujúce sérum s peptidmi.

Victoria Beckham má novú maskaru a ak bude taká dobrá, ako tá prvá (video tu), tak bude geniálna :D

Aj Vieve má novú maskaru, zatiaľ všetko, čo som od nich vyskúšala bolo super, ibaže táto maskara nie je tubing, takže nič pre mňa :(

Votary má nový krémový čistiaci produkt.

Laneige má nový prírastok do Cream radu, Cream Skin Cerapeptide Toner & Moisturiser. Ja mám vyskúšaný ten toner, musím napísať recenziu a je skvelý. Nájdete ho ja na cultbeauty.com

NARS má nový rozjasňujúci korektor, nájdete tu. A keď tak naňho pozerám, mohol by byť celkom dobrá náhrada za Becca korektor.

Nové Kosas rúže sú dostupné na SpaceNK.com.

Natasha Denona má novú neutrálnu paletku, ak vás baví líčenie očí, vyzerá skvele.

Milk má nový sypký zmatňujúci púder, nájdete na SpaceNK.com

Ešte ma zaujali dve telové novinky. Nový sprchový gél od Fresh Morning Rose, majú k nemu aj telové mlieko. A kúpeľové mlieko s magnéziom od Neom, majú dve rôzne vône.

Novinka, na ktorú možno mnohí v septembri čakáte a ktorá príde čoskoro sú Hourglass paletky a tento rok vyzerajú nádherne, kuk tu

Ešte pár zaujímavých info na záver. Naturium, veľmi zaujímavá značka bola predaná a kúpil E.l.f. cosmetics, tak som zvedavá, čo to spraví s dostupnosťou ich produktov. Trochu viac smutná správa je, že spoločnosť, ktorá vlastní Biossance, ale napríklad aj Rose INC, sa dostala do bankrotu a požiadala o reštrukturalizáciu, čo pravdepodobne znamená nového investora, alebo odpredaj niektorých značiek.





#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com