Beauty news

15.10.2024 14:00


Opäť novinky zo sveta kozmetiky, tentokrát plné už vianočných launchov. Tak poďme na to...

Úplne prvé kalendáre, takmer všetky sú už vonku, veľa ich už nepribudne - výber naj nájdete tu. Ja už čakám len na tento od cloud10beauty.com, lebo ten býva mega super.

Postupne sa na nás začnú chrliť darčekové sety, čo je vždy fajn príležitosť ako nakúpiť kozmetiku lacnejšie. Aj tento rok urobím zoznam tých najlepší. Takisto aj výber zliav k čiernemu piatku, ktorý je tento rok 29.11.

Vianočné limitky Jo Malone sú tu a tento rok aj s úplne novou vôňou Fir & Artemisia. Je objednaná, hneď ako príde píšem recenziu ;)

Od kedy sa Biossance dostal do finančných ťažkostí je o nich počť menej, ale prišli s novým nočným krémom Squalane and Ectoin Overnight Rescue, ktorý vyzerá veľmi zaujímavo.

Violette_FR má dva nové odtiene Bisou Balm a teda vyzerajú ako vyrobené pre mňa, skôr studenejšie, jeden je ružový a jeden je vo farbe lesného ovocia a už sú na ceste, lebo tieto ma normálne nenechali spávať :D

Make-up od Hermés pristál na cultbeauty.com. Doteraz sa normálne nedal objednať na Slovensko, takže je to veľký pokrok. Zatiaľ tam nemajú úplne všetky produkty, napríklad moje milované balzamy majú na sklade len v jednom odtieni, ale snáď sa to zlepší.

Gitti má nový tuhý odlakovač a vyzerá super. Milujem inovácie, s ktorými dokážu prísť.

Hourglass vianočné paletky sú tu. Čoskoro bude aj video ;)

Monday Muse má nový krém a zložením vyzerá veľmi zaujímavo, peptidy a antioxidanty, plus nejaká aleternatíva retinolu...

Omorovicza má nový upokojujúci krém, ktorý môže byť použitý aj ako maska. Zloženie je pekné, ale nič výnimočné, hlavne ak zohľadním cenovku.

Maska na pery od Naturium konečne dorazila do Európy. Ak hľadáte účinnú kozmetiku s rozumnými cenami, určite pozrite všetky ich produkty.

Lisa Eldridge je dostupná na niche-beauty.com, čo je super, lebo pravidelne majú zľavy a majú dostupné a rýchle doručenie na Slovensko ;)





#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com