Beauty news

12.10.2022 08:00


Úplne najväčšia novinka je, že po tom, čo pred rokom feelunique.com kúpila Sephora, mení sa na Sephoru a otvára kamenné predajne aj vo Veľkej Británii. Po pravde nepodarilo sa mi zistiť, čo to znamená pre EÚ zákazníkov a ako veľmi sa mení sortiment, budeme si musieť pár týždňov počkať. Ale teda som trochu smutná, lebo feelunique bol prvý obchod, z ktorého som pred 15 rokmi začala nakupovať kozmetiku a stále som tam nakupovala :(

Cultbeauty.com bude mať vianočné sety, boxy kozmetiky za výhodnú cenu, minulý rok boli super, takže som zvedavá. Bude box so skincare, make-upom, luxusný. Zatiaľ sa viete zapísať na waiting list tu.

Keď sme pri vianočných setoch, tka už aj jednotlivé značky prichádzajú so svojími, je to skvelý spôsobom ako niekedy výhodne vyskúať viac produktov, väčšina obchodov má špeciálne stránky s vianočnými darčkmi, napríklad cultbeauty.com, Lookfantastic.com a SpaceNK.com.


Summer Fridays majú nový produkt a zabŕdajú čoraz viac do make-upu. Novinka je tyčinka na pery a líca v troch odtieňoch, samozrejme šmrcnutá skincare a vyzerá super.

Jordan Samuel má novú čistiaco-exfoliačnú masku a vyzerá skvele, ete nč od neho nebolo zlé.

Zaujali ma dva nové korektory, jeden od Vieve Vieve a druhú od Milk, takže ak hľadáte niečo nové...

RMS má novú púdrovú lícenku, ak máte radi prírodnú kozmetiku, táto vyzerá naozaj skvele.

Toto nie je úplne novinka, ale majú nové odtiene a výhodné sety. Hourglass spravil niečo medzi balzamom a leskom na pery a dosť často je to vypredané, takže je to asi super :D, nájdete tu.





#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com