Beauty news

24.03.2022 08:00


Vymyslela som si novú rubriku, lebo veď všetko ostatné stíham, nie? :D Ale teda, toto by mohlo byť celkom zaujímavé, keďže ja sa snažím sledovať všetko nové, tak také každo mesačné alebo obmesačné zhrnutie toho, čo ma najviac zaujalo. Zvykla som robiť také, čo práve testujem, ale to momentálne nezvládam vôbec, takže toto je taká malá náhrada, tak poďme na to...



Summer Fridays

S každým novým produktom je táto značka u mňa obľúbenejšia a teraz majú dva, očný krém s vitamínom C, ten som normálne nestihla kúpiť, keď prvý krát pristál v obchodoch, očné krémy s vitamínom C sú top na kruhy pod očami. A potom hydratačné sérum, na to som veľmi zvedavá, lebo to s céčko je super.

Kosas

Kosas má nový make-up, ktorý bude podľa mňa rovnako geniálny ako ten korektor, pretože ním bol inšpirovaný. Bohužiaľ, zatiaľ sa dá kúpiť iba priamo na Kosas stránkach a poštovné tak stúplo, plus tie colné konania, že ja som ho už trikrát nechala v pokladni, ale asi už tú horkú pilulku prekúsnem.

Dr Sam’s

Má nové očné sérum s retinoidmi, už ho mám doma, aj som ho už skúšala a je to sila, ja som to teda prehnala, moje očné okolie evidetne nezvládlo toľko retinoidu, takže som si musela dať pauzu, ale inak podľa mňa super.

Inkey list

Má tiež niekoľko noviniek, super hydratačný čistiaci gél, už ho mám odskúšaný, je fakt super. Potom ľahký gélový krém a ešte kúru s kyselinou mandľovou na pigmentové škvrny.

The Ordinary


Tiež nelení, po dlhom čase vypustili znova kyselinu salicylovú a dokonca pridali novú verziu, viac nájdete v tomto videu. A teraz spravili starostlivosť o vlasy, ktorá môže byť tiež celkom zaujímavá, aj keď ja osobne sa SLS v šampónoch vyhýbam.
mylo

RMS Beauty

Má nové očné tiene, ktoré vyzerajú ganiálne a majú krásnu fialkovú, čo je všetko, čo ja potrebujem :D Majú ich napríklad na feelunique.com a s kódom DOLECHECK20 ich môžete mať s 20% zľavou.

Roén

Má nový highlighter v dvoch odtieňoch, taký úplne biely a potom zlatistý, ktorý mám už doma a pre bledé typy je to geniálny bronzer.

La Roche Posay

Má nové SPF na tvár s nejakým nový super filtrom, tak som zvedavá, či bude lepší ako ich legenda - Anthelios Fluid.

The Allies of Skin

Majú nový krém, intezívne regeneračný balzam a teda pre mňa ako na zavolania, lebo túto zimu to moja pleť fakt nedávala.

Oskia

Má dve novinky, prvá je niečo podobné ako Allies of Skin, https://www.awin1.com/cread.php?awinmid=22778&awinaffid=468325&ued=https%3A%2F%2Feu.feelunique.com%2Fp%2FOskia-Rest-Day-Barrier-Repair-Balm-50ml je super výživný intenzívny balzam, ale vôbec nie je mastný. A druhá novinka je soľ do kúpeľa, Moon Saltz, ktorá je úplne božská, mala som ešte pred Vianocami jedno mini balenie na dve použitia a teraz mám už na ceste veľké.

A to je na dnes všetko, snáď o mesiac znova...




#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com