Beauty news

11.05.2023 16:00


Dnes mám pre vás znova výber noviniek zo sveta kozmetiky, tak poďme na to.

Začneme s The Ordinary , lebo tí si idú posledné týždne celkom šupy. Majú nové sérum, ktoré má pleť upokojovať a pomáhať zmierňovať post vyrážkové stavy. Potom majú úžasný nový krémový čistiaci produkt a úplná novinka gélový ľahký krém s amino kyselinami, ktoré ja mám veľmi rada, tak si myslím, že bude fakt super.

Ďalšia novinka je SPF od značky Darling, nájdete tu. Ja už som od nich jedno SPF mala, viac nájdete tu a bolo skvelé a toto vyzerá ešte lepšie :)

Pred slnkom treba chrániť aj pery, preto ma veľmi zaujal balzam od Malin+Goetz. Doteraz som od nich vyskúšala dva produkty a boli veľmi fajn, tak predpokladám, že aj balzam bude.

A keďže sa blíži leto, tak značky budú chrliť bronzre, mňa zaujali dva, tekutý od Laura Mercier a super rozjasňujúci od Iconic London.

Victoria Beckham má novú ceruzku na obočie. Toto nie je nič pre mňa, ale ak na takýchto produktoch fičíte určite vyskúšajte, lebo jej produkty sú skvelé.

Novinka pre milovníkov Kosas, končia s čierno bielymi obalmi. Neviem, čo presne to znamená, pre produkty, ktoré sú na trhu už roky, ale teda postupne zmiznú čierne rúže a asi môže byť chvíľu výpadok.

Lisa Eldridge vypustila do sveta svoju prvú skincare. Nevyzerá zle, ale zároveň to nie je nič, z čoho som bola, že toto musím okamžite vyskúšať, ale určite vyskúšam.


Toto ma v prvom momente veľmi pobavilo, lebo sa to volá maska na zadok, ale vlastne je to maska na telo a ak máte problém s akné, alebo keratosis pilari, tak to môže byť super. Nájdete na cultbeauty.com.

Fresh má novinku v ružovom rade, hydratačnú emulziu. Bude to asi niečo ako ľahké krémikové sérum, na leto veľmi fajn.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com