Beauty news

14.06.2023 16:00


Tuším stíham písať len novinky, nevadí to sa zlepší :D ... raz. Ale teraz popribúdali celkom zaujímavé veci, takže poďme na to.

Úplne prvé sa tu trochu opustím a vysťažujem. Jo Malone má totiž novú limitku, tú britskú a teda pre Slovensko nezohnateľné :( . Čakala som, googlila, bola dvakrát v Douglas a nič, nakoniec som si to musela dať objednať s preposlaním z Nemecka. Takže super, že Jo Malone máme na Slovensku, ale vlastne nie super, keďže limitky tu buď vôbec nie sú, alebo veľmi obmedzene.

Ultra Violette má nové SPFko, mal by to byť ľahký neparfumovaný fluid. Objem je 75 ml, takže je to aj celkom dobrá kúpa.

Kosas má nové rúže a tí, čo ste ich milovali, budete asi sklamaní, lebo sú to úplne iné odtiene. Teda akože je toho viacej, lebo sú pôvodné rúže, kde ale vôbec nie sú pôvodné odtiene a potom také balzamo-rúže, ktoré vyzerajú fajn a je tam kopec odtieňov. Ale popravde, prídu mi tie odtiene také obyčajné, tie pôvodné boli celkom výnimočné, toto je taká tuctovka, škoda no :(

Niečo pre tých, čo sa neradi lesknú. Complexion Rescue od bareMinerals, čo bol svojho času veľmi kultový produkt a stále je fajn, má matnú verziu a teraz ju neviem nájsť na žiadnom EÚ shope, ach jaj.

Hourglass má dve nové paletky, tu a tu. Sú polovičné, v každej sú len 3 púdre a vyzerajú skvele ;)

Z tohto sa vždy teším, Pestle&Mortar má novinku. Je to čistiaci gél, ktorý doplnil Essentials rad, tento by mal byť ľahký, nevysušujúci, zmývateľný vodou. Ten druhý Renew je na báze oleja, takže je to veľmi vítané doplnenie ich produktov.

Natasha Denona má nové korektory, ktoré vyzerajú veľmi dobre. Myslím, že musím vyskúšať ešte tieto a potom natočím video o korektoroch ;)

Čo ma zaujalo nedávno je nová značka dostupná v Európe, Naturium. Teda ona prišla už na jeseň, ale ak sa matné pamätám, tak som vtedy umierala na nejaký škôlkarsky sopeľ a veľa vecí išlo mimo mňa. Ale teraz som ich objednala a zatiaľ super, skúsila som céčko a veľmi dobré. Ak hľadáte dobrú kozmetiku s dobrými ingredienciami za rozumnú cenu, pozrite sa na nich. Dokonca majú sérum, kde je céčko spolu s retinolom.

Victoria Beckham celkom ide v poslednej dobe, má novú kontúrovaciu ceruzku/tyčinku na tvár a nové odtiene očných ceruziek.

Táto novinka od Saie vyzerá neskutočne dobre. Krémová lícenka/rozjasňovač/bronzer, úplne ideálne na leto.

Drunk Elephant má nové očné sérum s retinolom. Ich očné produkty sú jedny z najlepších. Ja síce toto asi skúšať nebudem, lebo pre mňa je retinol okolo očí čistá smrť, ale myslím, že bude super, ak dokážete tolerovať dobre retinol.

Thank You Farmer sú podľa najlepšie kórejské SPFká, viac tu a majú nové plné upokojujúcich ingrediencií.

Na cultbeauty.com majú novú značku. Je to relatívna novinka, ktorú vytvorila herečka Scarlett Johansson - The Outset

Sunday Riley má nové sérum s niacinamidom.

Biossance má nový krém s vitamínom C. Predpokladám, že je to ich skvelý céčkový olej prerobený do krému ;)

Kate Somerville má novú masku s vitamínom C, ja tieto typy masiek milujem, takže ide rovno na wishlist.

Hair by Sam McKnight má nový sprej na vlasy. Má vlasom dodať textúru a zároveň má UV ochranu, toto je niečo, čo určite potrebujem na leto.

A na záver, Caroline Hirons má nový produkt, čistiaci krémový produkt a podľa toho popisu asi neodolám :D



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com