Beauty news

21.06.2022 08:00


Dnes tu mám pre vás zopár noviniek z beauty sveta ;) Hneď na začiatok najväčšia novinka, The Ordinary má do 23.6.2022 23% zľavu na všetko, aj na Niod to platí a platí to aj na ich nové sérum na rast mihalníc a obočia, ktoré podľa zloženia vyzerá veľmi sľubne a stojí zlomok oproti ostatným, ktoré sú na trhu. Kúpite ho tu.

Už máme leto, tak pribúdajú SPF novinky. Oskia má telové mlieko, ale keďže je to fyzický filter, tak ja ho ani nebudem skúšať, kúpite ho tu. Summer Fridays, čo je v poslednej dobe jedna z mojich najobľúbenejších značiek, má tiež SPF, ale zase fyzický filter, takže nič pre mňa, nájdete ho tu

Novinka, na ktorú sa veľmi teším, je nové sérum s peptidmi medi od Biossance, nájdete ho tu a majú ho teraz aj vo výhodnom sete tu. Ja peptidy medi milujem, takže čkoľvek nové s nimi musím vyskúšať, viac o nich nájdete v tomto videu.

No a ďalší typický letný produkt je bronzer a mňa zaujali dva krémové, lebo v poslednej dobe som posadnutá krémovým bronzerom. Prvý je od Rose INC a keďže jej lícenka je top, tak musím vyskúšať aj bronzer. Zatiaľ sa dá objednať len priamo od nej, tak to idem vyskúšať. Druhý je od Charlotte Tilbury, akurát že je všade vypredaný, takže je asi fakt super :D.

A nakoniec info z iného súdka, Revlon ide asi vyhlásiť bankrot, neznamená to, že už nebude vôbec, ale môžu byť výpadky, môže z nášho trhu zmiznúť, takže ak máte radi nejaké ich produkty urobte si zásoby.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com