Beauty news

07.03.2023 11:00


Tak tohto mesačné beauty news začali úspešne vymazaním tých predchádzajúcich, ktoré už nenájdete, lebo v tomto som expert, omylom mazať články, no nič, poďme na tie novinky, ktoré sa objavili za posledný mesiac, nie je toho veľa február je skôr taký útlmový mesiac, viac toho bude teraz, keď začne jar. Než začnem, ešte info k zľavám, vo Veľkej Británii bude teraz v marci deň matiek, takže pri tej príležitosti budú všade zľavy, u nás zas bude MDŽ a to tiež bývajú zľavy, ak plánujete nejaký nákup, tak počkajte ;)

Oskia má nový rad produktov na problematickú/aknóznu/mastnú pleť, ale vyzerá tak dobre, že pokojne by som ich použila aj na svoju. Je tam gél krém, čistiaci gél, toner a gélik na vyrážky, nájdete na tu

Kosas po fakt dlhom čase pustil na trh v EÚ niektoré novinky, ktoré vlastne sú pár rokov staré. Nájdete ich na niche-beauty.com a cultbeauty.com. Bohužiaľ stále tu nemáme ich make-up a teraz majú nový highlighter/rozjasňujúci tint, ktorý vyzerá úžasne :(. Makeup je už na natursimo.com, tak snáď sa konečne dočkáme.

Toto nie je úplne novinka, skôr sa to dá konečne znova kúpiť, Gisou set, nájdete tu, podľa mňa úplne ideálny na vyskúšanie značky, ktorá je momentálne moje číslo 1 v starostlivosti o vlasy.

Drunk Elephant má novú masku s kyselinou salicylovou a azelaovou, ideálna pre problematickú pleť. Zatiaľ ju nájdete len tu

The Inkey List vypustili niekoľko produktov, ktoré nazvali super solutions, sú to väčšinou vysoké koncetrácie, majú takto niacinamide, retinol, kyselinu azelaovú a ureu. Určite by som však bola opatrná, nie vždy je viac aja lepšie ;) Nájdete ich na Cultbeauty.com, Lookfantastic.com a Feelunique.com

The Ordinary má nový krém s ceramidmi, čo je super správa, lebo mne napríklad Natural Moisturizing Factors + HA veľmi nevyhovoval a tento by mal byť hutnejší, intenzívnejší, som fakt zvedavá, už je na ceste. Nájdete ho na theordinary.com alebo na cultbeauty.com.

Toto ma veľmi zaujalo, pretože som od Hair by Sam McKnight mala suchý šampón a bol veľmi dobrý, drahý, ale dobrý, recenzia je tu. A teraz už má celý rad starostlivosti o vlasy, ktorý plánujem určite vyskúšať, nájde na niche-beauty.com alebo cultbeauty.com.

Toto neviem, či je úplne novinka, ale keďže milujem všetky fialové maskary, tak maskara od Byredo ma veľmi zaujala, až na tú cenovku, au :D

Victoria Beckham má novinky, čo vyzerajú super. Nové odtiene ceruziek na oči, mňa najviac zaujal odtieň Surfside. A nové krémové očné tiene v tyčinke , ktoré vyzerajú super, má matné a trblietavé, akurát, že žiadny z tých odtieňov nie je úplne môj, asi si budem musieť počkať na nejaké ďalšie.

Supergoop! má nové matné minerálne SPF, definitívne nie moja šálka kávy, ale milujem ich Glowscreen, tak ak máte radi minerálne skúsila by som ho.

Zvyčajne nesledujem novinky značiek z lekárne, ale La Roche-Posay mám rada a toto ma veľmi zaujalo, Cicaplast B5 sérum, myslím, že na podráždenú pleť bude veľmi obľúbené.

Moje obľúbené nemecké Gitti pridalo kopec novej skincare a vyzerá veľmi dobre.

Včera večer ma ešte prekvapil Hourglass novými očnými tieňmi v tyčinke a tieto ma teda lákajú viac ako Victoria Beckham, zatiaľ sú len tu.

Kráľovná skincare Caroline Hirons má dva nové produkty, krém a pleťový olej, nájdete tu, vyzerajú veľmi dobre, ale úprimne a mi zdá tá cena prestrelená.








#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com