Beauty news

13.08.2024 14:00


Konečne sa to trochu rozbehlo, začiatok mesiaca bol úplne zaspatý, ako to býva zvykom v lete. Ale pomaly prichádzajú jesenné novinky a za chvíľu sa bude topiť v novinkách a vianočných ponukách ;)

Úplne prvé - adventné kalendáre, áno už :D Zatiaľ bol avizovaný cultbeauty.com, SpaceNK a BeautyBay, keď kliknite na obchody viete sa zapísať na waitlisty. Predávať sa začnú v septembri. Ja síce na mojom obchode skinov.sk kalendár mať nebudem, to by bolo, čo? :D Ale, budú skvelé vianočné sety, takže sa tiež máte na čo tešiť ;)

A teraz k novinkám, The Ordinary má tri nové produkty na telo. Sérum na telo s kyselinou salicylovou pre všetkých s problematickou pokožkou s nedokonalosťami, hydratačné telové mlieko s NMF a emulziu s 5% niacinamidom na távr a telo, ktorá má pomôcť vyrovnať tón pokožky a zmierniť tmavé fľaky. Vyzerá to veľmi fajn, vyskúšam a na jeseň zase bude video o novinkách The Ordinary.

Ilia má nový krémový bronzer , ktorý vyzerá fakt super.

Necessaire je luxusná starostlivosť o telo a mňa celkom zaujala ich novinka krém na ruky s retinolom, keďže na rukách sa najviac prejavu vek.

Minulý mesiac som vám písala o avizovanej novinke od Gitti - systéme gél laku s led lampou, ktorý je už dostupný. Ja ho mám objednaný vyskúšam a dám vedieť. Už by som mohla aj napísať nejaké recenzie na Gitti ;)

Violette_FR má nový odtieň Bisou balm - Bonbon Coquelicot a ja ho definitívne potrebujem. Bisou balm sú absolútne jedinečné matný, transparetné balzamy/rúže na pery. A ešte je avizovaný na 15.8. nový produkt na pery, takže ja už vidím ako zase robím mega objednávku :D Inak, môj trik ako nepreplatiť to šialené poštovné nájdete tu.

A nakoniec novinka od Victoria Beckham Posh Balm - balzam na pery, ja určite potrebujem ten fialový odtieň. Tiež už mám nazbieraných pár noviniek, čo chcem objednať a tiež tu používam rovnaký trik s poštovným ako pri Violette_FR, tu to inka ani nejde, lebo Victoria Beckham na Slovensko vôbec neposiela.



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com