Beauty news

01.08.2023 08:00


Po dlhšej dobe mám pre vás novinky zo sveta kozmetiky ;) Nabudúce už asi budem písať aj o adventných kalendároch. Tak poďme na to, čo nové.

Summer Fridays Blush sticks je konečne dostupná aj u nás a rovno majú aj nový odtieň. Inak budúci týždeň by mali mať ďalšiu novinku a som fakt zvedavá, čo to bude. Update :D už to dali von a je to nový krém, ktorý vyzerá fakt úžasne.

Lisa Eldridge má nový odtieň velvet rúžu, vyzerá naozaj dobre, krásna ružovo červená.

Hourglass má nový make-up, lepšie povedané tint, Veil Hydrating Skin Tint a ke´dže ja milujem takýto typ produktov a milujem Hourglass, už len musím zmaturovať nad tým, že ktorý odtieň. Aj keď teraz majú celkom prehľadne spravenú odtieňovú tabuľku, ak už nejaké ich produkty máte. Nájdete ho aj niche-beauty.com alebo cultbeauty.com.


Zelens má nové SPF, majú 50tku aj 30tku, chemické aj minerálne. Ale teda, keď Dr. Lens vyrobí SPFko, tak musí byť super, takže zajtra mi príde :D, chemická 50 samozrejme.

Vieve má nový krémový bronzer, ktorý vyzerá neskutočne dobre, dúfam, že to bude celkom dobrý dupe k Chanelu ;)

Victoria Beckham má nový odtieň rozjasňovača, ten pôvodný doslova zbožňujem, takže si musím objednať aj tento.

Naturium má nový očný krém, ktorý vyzerá veľmi dobre. Dúfam, že čoskoro bude dostupný aj v EU. Vlastne majú aj nové SPFká, ale tých sa podľa mňa tak skoro nedočkáme, tam to strašne dlho trvá s povoleniami :(

Nakoniec mám tip na fajn box od cultbeauty.com, len Glow Recipe produkty za veľmi dobrú cenu, nájdete tu



#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com