Beauty news

15.09.2022 08:00


Ach jaj, tieto beauty news píšem celé leto :D a keď už to bolo, že áno teraz ich už dokončím, tak sme dostali covid ... celé leto chodili nejaké nové ohlásenie, tak som čakala, čo nové pribudne, tak teraz máte naozaj výživný prehľad. V ďalších mesiacoch určite pribudne kopa noviniek, lebo idú Vianoce ...

A drže si klobúku dnes začneme zhurta, pretože už začalo advetné šialenstvo, tento rok sa už ani nepodivujem nad tým, že v auguste :D Na budúci rok to bude v júli a odhad je, že 2028 v januári :D Ale teda už sa viete zapísa na waitlist tu. Budúci týždeň budem mať pre vás prehľad advetných kalendárov, takže sledujte blog, tento rok to vyzerá celkom zaujímavo.

Druhá mega novinka je nový Pestle&Mortar produkt, úžasný toner s BHA, recenziu nájdete tu a majú aj super výhodný set všetkých troch tonerov tu. A tiež majú aj nový pleťový krém z radu Essentials, stojí 20 Eur za 100 ml, čo je sper výhodné a vytvorený pre citlivú aj detskú pleť, takže ak vám vadila vôňa v Hydrate kréme, toto spravili pre vás.

Hourglass má nový make-up, Ambient Soft Glow Foundation, vyzerá, že ním nahrádzajú tekutý Vanish a vyzerá veľmi fajn a má priam neuveriteľnú škálu odtieňov. Už som ho skúšala, sná´d bude čoskoro video a musím povedať, že je geniálny. Kúpite ho napríklad na SpaceNK.com, niche-beauty.com, feelunique.com alebo cultbeauty.com. Inak, keď sme pri Hourglass, majú tri vianočné paletky, zatiaľ len priamo na ich e-shope, tu, kde sú veľmi drahé, takže čakám, kým ich naskladnia aj niekde inde, ale sú krásne :D

Stále síce čakám na make-up od Kosas na EU trhu, ale spoň už prišli nové dotiene korektorov a nové očné tiene, nájdete ich na cultbeauty.com a niche-beauty.com.

Ultra Violette, čo je veľmi fajn austrálksa značka SPFiek, viac tu, má nové, čo je vlastne asi make-up s SPF 50 a vyzerá super, zatiaľ ho nájdete na SpaceNK.com.

NARS má nový krémový bronzer, nájdete ho napríklad tu a ževraj je skvelý ;)

Josh Rosebrook má nové produkty na telo a dúfam, že do Vianoc sa dostanú do EÚ, lebo toto si prosím k meninám. Nájdete ich tu

Neviem, či je toto úplná novinka, ale YSL má SPF, ktoré vyzerá veľmi zaujímavo, malo by byť super ľahké, takmer až neciteľné na pleti. Ja ho chcem určite vyskúšať, kedysi bola YSL jedna z mojich najobľúbenejších značiek, ale to bolo veľmi dávno :D. SPF nájdete tu

Emma Hardie má nový rad produktov určený pre problamatickú pleť s lotosovým kvetom, a ževraj je výborný, dlho som od nich nič nové nemala, neviem, či je toto úplne pre mňa, ale asi vyskúšam gélik na vyrážky, nájdete tu.

Lisa Eldridge ide bomby šupy posledné mesiace :D, má nové odtiene rúžov, nájdete na mojom Instagrame a tiež v jednom videu. Okrem toho pridala tuším ďalších 6 odtieňov očných tieňov a určite do konca roka ešte niečo bude :D

No a Victoria Beckham tiež nezáhaľa :D, má nové odtiene líceniek, nové odtiene Lip Stain, rovno 2, na tie si fakt brúsim zuby. Ó a ešte nový odtieň ceruzky na oči, presne farbu, akú zbožňujem, baklažánovú... Inak ja jej produkty kupujem priamo z ich stránky, neposielajú na Slovensko, tak si ich dávam preposielam z Nemecka, pravidelne sa ma na to niekto pýta, preposielacích služieb je viacero.

ROSE Inc je značka, ktorú som si veľmi obľúbila v poslednej dobe a tiež majú kopu noviniek, nové odtiene líceniek, ktoré sú úplne top a tiež nové očné tiene, ktoré vyzerajú geniálne. Objednávam tiež priamo od nich, tu, balík síce išiel asi 3 týždne, ale prišiel úplne v pohode žiadne clo ani vybavovačky, tuším DPD ho prinieslo.

A nakoniec novinka Fenty, Lip Stain, tie od Victorie Beckham milujem, takže som zvedavá na tie Fenty. Trochu sa bojím, lebo doteraz ma všetky jej produkty sklamali, tak uvidíme, možno natočím aj porovnanie. Fenty sa inak tiež dá objednať priamo, tu a všimla som si, že mávajú celkom fajn zľavy.






#beauty-news

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com