bareMinerals Prep Step Mineral Shield SPF50

14.05.2019 08:00


Idú nám letné slnečné dni a budeme tráviť čoraz viac času vonku a na slniečku, preto treba začať brať ochranu pleti naozaj vážne a preto mám pre vás dnes tip na jeden príjemný produkt, ktorý vám poskytne skvelú každodennú ochranu - Prep Step Mineral Shield SPF50 od bareMinerals.



Myslím, že som ho prvýkrát videla už pár rokov dozadu u Ruth Crilly z amodelrecommends.com a preto sa dostal na môj wishlist a minulý rok som sa ho rozhodla konečne vyskúšať. Vyzeral totiž super, SPF 50 a PA++++, čo je najvyššia ochranna, akú môžete dostať, viac je vysvetlené tu a ešte k tomu je to primer pod make-up, takže má aj pridanú funkciu. bareMinerals je japonská značka, vlastní ju Shiseido a ak niekto vie robiť SPF, tak sú to Japonci, preto taký vysoký ochranný faktor a preto sa úplne spoľahnem aj na produkt, ktorý je síce len primer, lebo verím, že to robia naozaj dobre. Len pre úplnosť nie vždy ich vlastnilo Shiseido, ale nejaký čas to je už tak.



Prep Step Mineral Shield SPF50 je teda primer pod make-up s ochranným faktorom, SPF 50, čo je ochrana pred UVB, teda pred spálením a PA++++, čo je vysoká ochrana pred UVA, teda pred predčasným starnutí spôsobeným slnečným žiarením. Tento ochranný faktor je minerálny, ale nezanecháva ten nepekný biely finiš a to vďaka mikro zapuzdreným pigmentom, ktoré sa roztretím prispôsobia vášmu tónu pokožky, poskytujú jemné krytie, ale hlavne eliminujú tú popolovú belosť, ktorú zvyknú mávať minerálne ochranné faktory.



Okrem toho ešte obsahuje aj antioxidanty, ktoré chránia pleť pred nepriaznivým vplyvom vonkajšieho prostredia, konkrétne sú to extrakty zo semien moringy a kvetu gentiana urnula, čo je nejaký kaktus, inak veľmi pekný, keď si ho vygooglite. Tento primer je nekomedogénny, to znamená, že neupcháva póry, čo je skvelé pre všetkých, ktorí majú problém nájsť ochranný faktor, z ktorého by sa nevyhádzali. Tiež je bez parabénov a parfumácie a vhodný je pre všetky typy pleti.



Konzistencia je celkom tekutá, je to skôr až také mliečko. Keď ho rozotriete tak dokonale splynie s pleťou, len jemne zjednotí jej tón a trochu zakryje menšie nedokonalosti. Vďaka tomu krytiu sa dá používať aj samostatne, prípadne s trochou korektoru, ak nepotrebujete extra vysoké krytie a stačí vám len niečo ako BB krém. Má inak takú zvláštnu vôňu, ja to volám bazénová, ale je to asi preto, že takto nejak voňajú opaľovacie krémy a mne to evokuje kúpaliská, možno viete o čom hovorím, nie je to však nič silné ani výrazné.

Pred použitým ho treba poriadne pretrepať, to je bežné pri minerálnych SPF a tu je to tiež aj preto, aby sa tam zamiešali tie pigmenty. Potom vám stačí pár kvapiek naniesť na pleť a rozotrieť, až kým dokonale nesplynie s pleťou. čo ide veľmi ľahko a je to celkom rýchle. Nižšie prvá fotka bez Prep Step Mineral Shield SPF50, druhá fotka pleť jemne zjednotená s Prep Step Mineral Shield SPF50.




bareMinerals Prep Step Mineral Shield pleť teda jemne zjednotí, ale tiež ju rozjasní a vyhladí a perfektne pripraví na make-up, je to aj tým, že obsahuje skvalén, čo je úžasná výživná a zvláčňujúca látka. Nie je taký, že by sa úplne vpil a zmizol, trochu na tej pleti ostáva, je to aj kvôli tomu minerálnemu SPF a tiež pre ten skvalén, ale pleť vďaka nemu pôsobí zdravo a sviežo a je super hydratovaná a zvláčnená. Skvele funguje s ich barePRO make-upom, ale so všetkým, s čím som ho vyskúšala fungoval dobre. Perfektná kombinácia je to aj s Kosås make-upom, ktorý ja zbožňujem, len nemá SPF a nie so všetkým si sadne, s niektorým SPF žmolkuje, ale s týmto od bareMinerals funguje perfektne.

Fľaštička je celkom šikovná, má síce len taký sosáčik, ale skvelo sa z toho dávkuje. Objem je 40 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia, to je hlavne aj preto, že ochranný faktor po 12 mesiacoch stráca účinnosť, takže už to nie je SPF 50, ale napríklad len 33.

Prep Step Mineral Shield SPF50 od bareMinerals nebude úplne pre všetkých, myslím, že suchá a normálna si ho veľmi obľúbi, super je aj pre mastnú a zmiešanú pleť, keďže neupcháva póry, ale môže vám vadiť, že je trochu olejovitý, to znamená, že ak nemáte vôbec radi olejovité produkty, tak nebude pre vás, inak je podľa mňa super. Je to skvelý primer pod make-up so super vysokým ochranným faktorom, ideálny na každodenné použitie, ktorý je skvelý aj samostatne s trochou korektoru. Kúpite napríklad na feelunique.com, alebo na lookfantastic.com.






#plet #SPF #bareMinerals #primer #make-up

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com