bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo

04.04.2017 08:00


BareMinerals je veľmi zaujímavá značka, aj keď mňa osobne vôbec nelákajú ich najznámejšie sypké minerálne púdre a make-upy, ale napríklad Complexion Rescue je úplne geniálny, super ľahký hydratačný make-up (recenzia tu). V poslednej dobe navyše stále príchadzajú s niečím novým a úžasným, čomu neviem odolať. S Invisible Light Translucent Powder Duo - otravne dlhý názov - prišli na trh asi pred rokom a mne sa hneď zapáčil, ale keďže som celkom slušne závislá na Hourglass Ambient púdroch, tak som sa veľmi nehrnula do skúšania, ale začiatkom roka som začala premýšľať nad kúpou, pretože som potrebovala niečo kompaktné na cestovanie. Mám totiž potrebu so sebou vláčiť veľký sypký fixačný púder a jeden, niekedy až dva, Hourglass Ambient púdre, čo definitívne nie je veľmi skladné a aj dosť otravné. Takže tento môj hlúpy zlozvyk overpackingu ma priviedol k Invisible Light Translucent Powder Duo - ešteže existuje CTRL+C/CTRL+V.

BareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo je dvojica púdrov, ktorá má vyriešiť všetko, čo potrebujete od púdru v jednom. Obal je veľmi elegatný, čierny, celkom skladný, ani sa až tak veľmi nezapackáva, aj keď je lesklý, vo vnútri je celkom slušné zrkadlo, ale našťastie tam nie je štetec, lebo tieto pribalené štetce, to je len mrhanie plastom. Obal pôsobí celkom nezničiteľne, teda zatiaľ sa mi ho nepodarilo rozbiť. Vo vnútri sú teda dva púdre, veľkostne sú oba rovnaké. Jeden je matný a má absorbovať mastnotu a slúžiť ako fixačný a druhý je rozjasňujúci a má pleti dodať jemný jas.

Veľmi sa mi nepodarilo spraviť swatches, vyzerá to ako namletá krieda, ale aspoň máte predstavu, aké sú jemné. Toto je navyše veľmi hrubá vrstva, aby aspoň niečo bolo vidno, nanesené na chrbte ruky sa úplne strácajú, keďže sú transparentné. Na ukazováku je ten rozjasňujúci a na prostredníku ten matný, aj keď na fotke vôbec nevidno rozdiel.

Matný púder je úplne geniálny. Ja dávam prednosť sypkým a transparentným pokiaľ ide o matné púdre, respektíve zmatňujúce púdre, ale tento od bareMinerals je neskutočne jemný, asi najjemnejší matný púder, aký som vyskúšala. Napriek tomu, že zmatňuje, tak je to veľmi jemné a prirodzené zmatnenie, je takmer nemožné s ním vytvoriť omietkový ťažký efekt. Na pleti je takmer nepostrehnuteľný, ako vidno na druhej fotke vyššie, napriek tomu drží make-up na mieste. Skvelý je na fixovanie korektoru pod očami, pretože je skutočne jemný, transparentný a vôbec sa neusádza vo vráskach.

Rozjasňujúci púder má jemné odlesky do zlata, ale v zásade je bledý, takže sa nemusíte báť, ani ak ste rovnako bledý typ ako ja. Je to rovnako jemná a ľahká textúra ako matný púder, celkovo obidva púdre majú takú úžasnú textúru, že ich vôbec na pleti necítiť a neusádzajú sa vo vráskach. Tento rozjasňujúci dodá pleti veľmi jemný zdravo pôsobiaci jas, akokeby ste mali dokonale oddýchnutú a hydratovanú pleť. Rozjasňujúce čiastkočky v ňom sú neuveriteľne jemné, žiadne trblietky, ale dokonalý efekt žiarivého závoja na pleti. Veľmi tým pripomína Hourglass Ambient púdre, vlastne asi je to jediný púder, ktorý mi vôbec pripomína Hourglass. Jediný rozdiel je, že je to len jeden odtieň, takže nemáte na výber, ale je celkom univerzálny a hlavne je oveľa lacnejší. Najviac mi asi pripomína Diffused Light v trochu teplejšom vydaní. Dá sa použiť aj ako veľmi jemný rozjasňovač len na niektoré časti tváre, ale skvele vyzerá, aj keď ho nanieste na celú tvár. Na fotkách vyššie nanesený na celú tvár a detail prirodzeného lesku, ktorý výtvára na lícnych kostiach.

Vyššie detailné porovnanie, na prvej fotke nemám žiaden púder, na strednej matný púder a na poslednej rozjasňujúci. Musíte sa veľmi dobre pozrieť, aby ste videli rozdiel, pretože výsledok je pri týchto púdroch neuveriteľne prirodzený a nepostrehnuteľný, vôbec ho nie je vidno, neusádza sa nikde, vytvára veľmi jemný závoj na pleti, a viete si namixovať taký, aký práve potrebujete, či už matný, jemne rozjasňujúci, alebo intezívnejšie rozjasňujúci, stačí ich jednoducho zmiešať. Ak ste fanúšik nahého líčenie, toto je absolútne geniálna vec. Ja najradšej používam matný na fixovanie korektoru malý štetcom, hlavne pod očami, potom zvyknem veľkým štetcom na púder oba zmiešať a naniesť na celú tvár a nakoniec ešte na miesta, ktoré chcem rozjasniť ako lícne kosti, chrbát nosa, alebo pod obočím naniesem znova malým štetcom rozjasňujúci púder. Z bareMinerals Invisible Light Translucent Powder Duo som skutočne nadšená, je to môj verný pomocník na cestách a veľmi rada ho používam, výsledok je vždy neuveriteľne prirodzený a dokonalý. Kúpite na lookfantastic.com.



#make-up #bareMinerals #puder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com