bareMinerals Invisible Bronze Powder Bronzer

22.08.2017 08:00


bareMinerals je jedna zo značiek, ktoré vytvárajú dokonalé produkty pre prirodzené líčenie, ktoré sa ľahko používajú, sú maximálne prírodné a snažia sa mať pridané benefity pre pleť napriek tomu, že je to make-up. Na Slovensku bareMinerals nie je dostupný, čo je veľká škoda, ak sa náhodou medzitým nejakým zázrakom ocitol v Douglas, tak ma opravte. Ja som si preto k tejto značke celkom dlho hľadala cestu, pretože sú to produkty, ktoré podľa opisu na internete neznejú až tak skvelo, ale v skutočnosti sú úžasné a lepšie ich človek pochopí, keď si ich môže vyskúšať naživo. Prvýkrát som vyskúšala bareMinerals pred dvomi rokmi, keď prišli s Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream, čo je veľmi ľahký hydratačný skôr BB krém ako make-up, ale naozaj skvelý produkt. Odvtedy pravidelne sledujem s čím novým bareMinerals príde a vždy, keď je to možné utekám vyskúšať novinky, častokrát si ich rovno objednám, pretože v Británii ich majú skôr ako v Nemecku a ja viem byť veľmi nedočkavá a v prípade bareMinerals sa nebojím, že budú zlé.

A to bolo skoro prípad aj tohto bronzera, pustili ho na trh spolu s rozjasňovačom, ktorý určite ešte vyskúšam a ja som bola samozrejme hneď namotaná. Už som ho mala aj pár krát v košíku, ale nakoniec som si vždy pri tom bronzri povedala, že radšej počkám a omrknem si ho naživo. Predsa len pre taký bledý typ ako ja, vždy potrebujem najsvetlejší odtieň make-upu, kupovať bronzer môže vypáliť celkom zle a nevedala som nájsť na internete uspokojivé recenzie s fotkami. Aj keď som mala skúsenosť s bareMinerals a to je inak na nich skvelé, že majú vždy dostatočnú škálu odtieňov, napríklad Complexion Rescue majú v 16 odtieňoch a vždy majú aj dostatočne svetlé odtiene pre všetky omietkové typy ako ja, predsa len sa mi to nechcelo riskovať. Potom som ho po asi mesiaci konečne išla pozrieť na živo a zdal sa mi strašne neprirodzený a oranžový. Neviem, či to bolo umelým svetlom v obchode, alebo som omylo skúsila tmavší odtieň, ale zdalo sa mi to proste strašné a určite nie pre mňa.

A potom som ho o dva mesiace skúsila znova a už išiel so mnou domov. bareMinerals Invisible Bronze má neskutočne jemnú maslovú textúru, ktorá skvele splynie s pleťou a priam sa roztápa. Je to vlastne zapečený púder, neviem, či sa to tak povie po slovensky, baked powder, takže púder sa na pokožke premení na krémovú formulu. Veľmi ľahko sa nanáša a museli by ste to extrémne prehnať, aby ste to pokazili. Ja ho má samozrejme v najsvetlejšom odtieni Fair/Light, majú ešte ďalšie tri, takže dohromady sú štyri, čo je na bronzer celkom slušné. Nie je to ten super najsvetlejší bronzer aký existuje (super svetlý je Honey Bronze od Body Shop), najlepšie na mne vyzerá, keď som trochu, ale naozaj len trošičku opálená, vtedy vyzerá úplne prirodzene, ale skvele vyzerá aj v mojom super bielom normálnom stave, len vtedy musím mať ľahšiu ruku. Nikdy to však nie je neprirodzená oranžová, alebo niečo podobné. Ak ste o trochu tmavší typ ako ja, tiež vám bude stačiť tento najsvetlejší oditeň. Vpravo bez bronzra, vľavo s bronzrom.

Dá sa vrstviť, takže, ak sa napríklad viac opálite, stačí trochu pridať a stále to vyzerá prirodzene a navyše to super zvýrazní opálenie. Ja ho najradšej nanášam veľkým štetcom, ktorým sa dokonale rozotrie do stratena, menším presným štetcom sa mi to veľmi neosvedčilo. Nenanášam ho na celú tvár, ale len tam, kde sa prirodzene zachytáva slnko, teda na vrch čela, vrch lícných kostí, špičku nosa, vždyešte ho vo veľmi jemnej ľahkej vrstve nanesiem aj na krk a na kľúčne kosti, podľa toho čo mám oblečené, aby ten rozdiel nebol extrémne neprirodzený. V balení bol aj obrázok s návodom, kde je najlepšie ho nanášať. Inak skvele drží na mieste a nikdy nestvára nejaké psie kusy, žeby sa zrgcávala, alebo robil čudné čmuhy.

Okrem toho, že vám dodá krásnu farbu a prirodzené jemné zvýraznenie opálenia, tak na pleti vytvorí taký jemný lesklý závoj, takže pôsobí super hydratovane, sviežo. Nie je to matný bronzer, ale ani super trblietavý, ako niektoré bývajú, nie sú v ňom ani žiadne videteľné trblietky, skôr je taký perleťový. Naozaj je to veľmi nepatrné a prirodzené, zároveň to však vyzerá skvele. Je to ten výnimočný žiarivý, ale prirodzený efekt, v ktorom je majstrovská značka Hourglass, ktorá je vďaka nemu už kultová a bareMinerals to dokáže tiež, len za oveľa rozumnejšiu cenu. Obal je veľmi pekný, klasický čierny a elegantný, obsahuje zrkadlo, nie je to ten najskladnejší obal, ale ani nie je zbytočne veľký.

Ja som si bareMinerals Invisible Bronze veľmi obľúbila, dokonale na mojej pleti imituje efekt dňa stráveného celý deň na slnku, skutočne skvelý bronzer. Neviem ho momentálne nikde nájsť dostupný online, ale aspoň jeden odtieň majú na českej Sephore, ibaže tam nemajú napísané, ktorý z tých 4 to je, ale mávajú ho tiež na lookfantastic.com. Ja už teraz poškuľujem po ich novom make-upe BarePRO Performance Wear Liquid Foundation. Ak by ste chceli viac tipov na bronzre pozrite si video o bronzroch pre bledé, ale nie len pre bledé typy. V poslednej dobe to bol jeden z produktov, po ktorom som siahala najčastejšie takže ho môžete vidieť aj v líčení mesiaca júl.



#make-up #bareMinerals #bronzer #puder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com