bareMinerals Floral Utopia Eyeshadow palette

16.05.2019 08:00


Tento týždeň sa nesie v znamení bareMinerals, ale o tejto paletke som vám chcela napísať recenziu čím skôr, aby ste ju prípadne ešte vedeli kúpiť, lebo je to limitka. Ja som sa na ňu namotala v Douglas, keď som bola pozrieť niečo úplne iné, ale samozrejme musím vyskúšať všetko nové, čo vidím a keď som videla tieto fialkovo ružové očné tiene a vyskúšala ich, tak už nebolo cesty späť. Pri najbližšej objednávke, z ktorej prvý dojem môžete vidieť vo videu nižšie, putovala ku mne.



Od bareMinerals som doteraz mala síce celkom veľa produktov a k niektorým sa pravidelne vraciam, ako napríklad Complexion Rescue, ale očné tiene som od nich vyskúšala len jedny, tieto krémové a medzitým ich aj tak prestali robiť. Ale boli veľmi fajn, takže bolo aj tak len otázkou času, kedy sa ku mne dostanú aj niektoré púdrové. Z toho vyskúšania v Douglas som mala celkom vysoké očakávania, ale úplne naplnené neboli, nemôžem povedať, že by to boli zlé očné tiene, práveže sa veľmi páčia, ale kvalitou existujú aj lepšie. Farby sa mi však veľmi páčia a nie všetky sú zlé, takže celkovo to bareMinerals odpúšťam a neľutujem túto kúpu.




Floral Utopia paletka obsahuje 6 tieňov a ako hovorí názov odtiene sú inšpirované kvetmi a všetky sú tak nejak viac, či menej ružové. Daisy&Confused je základná matná nude béžová farba úžasnej maslovej konzistencie. Vedľa nej je Stay Golden Poppy, čo je veľmi zvláštna chromatická ružovo zlatá, v paletke pôsobí ako broskyňová, ale na viečku sa mení od jemnej pastelovej ružovej po zlatú. Veľmi pekná farba na jemné líčenie, alebo na dramatickejšie v kombinácii s nejakou výraznou farbou. Tiež má veľmi jemnú konzistenciu a ľahko sa s ňou pracuje. Haluz je, že aj keď ju použijete samostatnú tak to vyzerá ako keby ste použili minimálne dva očné tiene. Finiš je jemne perleťový. Na fotkách nižšie na viečku samostatne Stay Golden Poppy.




Stredný riadok sú dve ružové, prvá Sweet Cherry Blossom vyzerá veľmi podobná Stay Golden Poppy. Tiež je chromatická a perleťová, ale je oveľa viac ružová a menej trblietavá. Tiež je to veľmi pekná farba, ale asi nie úplne pre každého, minimálne nie samostatne. Ja, keď si dám len túto samotnú, tak vyzerám ako keby som mala ekzém okolo očí, ale v kombinácii s inými vyzerá super. Tiež má veľmi jemnú maslovú konzistenciu a skvele sa s ňou pracuje.

Vedľa nej je Red Red Roses, čo je super sýta matná ružová, ako ruže. Pekná farba, len zase na mne vyzerá ekzémovo, takže len v správnej kombinácii s niečím iným. Na rozdiel od všetkých predchádzajúcich je viac kriedová, ale inak sa s ňou pracuje dobre a nepráši. Na fotkách nižšie Dusty Violet v kombinácii s Stay Golden Poppy.




V poslednom riadku je Dusty Violet, čo je jemná perleťová lila sivá, alebo proste taká zaprášená fialková. Na túto farbu som sa najviac tešila, lebo ja milujem takéto odtiene, ale ma najviac sklamala. Ona totiž strašne, ale fakt že strašne práši, je jedno, aký kvalitný štetec mám, jediný spôsob, ako ju naniesť je prstom a potom trochu rozotrieť štetcom, takýmto spôsobom sa to dá. Inak je to úžasná farba, len kvalitou je zo všetkých týchto tieňov najhoršia a vlastne zabíja celú tú paletku, inak by to bolo bezchybné.

Posledná je Dark Dahlia, čo je matná veľmi výrazná farba, je to taký mix hnedej bordovej a baklažánovej. Naozaj krásna a dramatická farba a vďaka nej viete s touto paletkou vyčariť aj super dramatické líčenie. Tiež má príjemnú maslovú konzistenciu a dobre sa s ňou pracuje. Trochu práši, ale je to takmer nič a viditeľné je to asi len pre tú tmavú farbu. Na fotkách nižšie Dark Dahlia v kombinácii so Sweet Cherry Blossom.




Keď už raz tieto tiene dostane na viečko a to hovorím hlavne kvôli tej prášivej fialovej, inak to nie je problém, tak výdrž je excelentná. Naozaj perfektne držia celý deň, čo ma veľmi milo prekvapilo. Obal je veľmi kvalitný a pekný, má na bareMinerals nezvyčajný dizajn, ktorý sa mi naozaj veľmi páči. Vnútri je celkom veľké zrkadlo a celkovo je ten obal veľmi solídny. Aj keď popravde, ja si začínam čoraz viac myslieť, že takéto paletky by mali byť len papierové a zrkadlá by si tiež mohli odpustiť, aspoň tam nenapchali aj štetec.

Všetky odtiene v tejto paletke sa navzájom skvele kombinujú a napriek tomu, že ich je len 6, tak s nimi viete vyčariť veľa krásnych kombinácii, od super jemných nude až po výrazné a dramatické. Super je, že čo sa týka finišu, tak sú pol na pol, 3 perleťové a tri matné. Ak máte radi na jar a leto takéto svieže ružové farby, tak táto limitka od bareMinerals stojí za vyskúšanie.

Ja som si Floral Utopia paletku veľmi obľúbila, kvalitou to nie je to najlepšie, čo som vyskúšala, vlastne nebyť toho fialového tieňa, ktorý priveľmi práši, tak ju doslova milujem. Celkovo je to však veľmi príjemná paletka a teraz ma lákajú aj tie ich ďalšie nelimitované. Neviem ju aktuálne nájsť nikde online, len na ich oficiálnej stránke, ale snáď sa ešte objaví, prípadne ju možno nájdete v obchodoch spolu s celou Floral Utopia kolekciou, ktorá je naozaj krásna a oplatí sa ju pozrieť. Takéto paletky však majú aj v stálej kolekcii s inými odtieňmi, ak vás zaujala táto, nájdete ich napríklad feelunique.com alebo lookfantastic.com.







#make-up #bareMinerals #ocne-tiene

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com