Zelens 3T Complex Anti-Aging Cream

18.07.2023 08:00


Zelens sa pomaly, ale iste, stáva jednou z mojich najobľúbenejších značiek. Jediný nepríjemný aspekt je cena, ale zase pomerne často sa dá nájsť v zľave a tie produkty sú absolútne perfektné a nadupané účinnými látkami. Konkrétne tento krém by som si ja sama asi nekúpila, ale bol v nejakom boxe, či výhodnom sete, ale som veľmi rada, že som ho vyskúšala.



3T Complex Anti-Aging Cream je naozaj intenzívny anti-agingový krém, čo je aj jeden z dôvodov, prečo by som si ho sama od seba nekúpila. Necítim ešte potrebu na takýto typ krémov, čo podľa mňa nie je dané vekom, ale stavom pleti. Pokojne ho môžete používať, aj keď máte 30, ale ideálny je asi pre pleť po 40tke až 50tke. Cieľom tohto krému je pleť hydratovať, zmierňovať vrásky, pleť spevňovať a zlepšovať jej elasticitu.

A na to slúži tento super dlhý zoznam ingredencií:

Základ je prírodná a biorozložiteľná emulzia z olív a kokosu.

Kyselina ursolová, čo je triterpenoid. Je to silný antioxidant, je protizápalová a antibakteriálna. Pomáha zmierňovať vrásky a zlepšovať pevnosť a elasticitu pleti prostredníctvom podpory tvorby kolagénu. A keď som si teraz o nej prečítala viac, tak si vravím, že fíha, toto chcem nájsť aj v iných produktoch.

Regeneračný botanický komplex až z 15 rastlín, napríklad slamienka, ginko, ženšen, hroznový list, papája, jablko …

Komplex z rias z 5 rôznych druhov, ktorý je regeneračný, protizápalový, má anti-oxidačné a upokojujúce účinky.

Bylinný komplex je zmes 7 olejov - ľanového, borákového, sezamového, kaméliového, olivového, jojobového a oleja z lieskovcov. Má poskytovať hlavne výživu, zvláčnenie a omega-9 a 6.

Ascorbyl Tetraisopalmitate je stabilná forma vitamínu C , podporuje tvorbu kolagénu, je to dôležitý antioxidant a je protizápalový.

Kyselina hyalurónová v rôznych molekulových veľkostiach, zlepšuje hydratáciu, posilňuje kožnú bariéru a udržiava elasticitu pleti.

Guggul (Commiphora Mukul) extrakt zo živice stromu guggul, pomáha udržať pleť pevnú a vypĺňa vrásky.

Panthenol zvláčňujúca a upokojujúca ingrediencia.

Lecitín zvláčňujúca a vyhladzujúca ingrediencia.

Glycerín je super hydratačná ingrediencia, ktorá pomáha udržať hydratáciu v pleti.

Dimethicone je vlastne forma silikónu, vypĺňa vrásky a pomáha pleť chrániť a udržiavať kožnú bariéru.

Silanoly pomáhajú pleť reštrukturalizovať a regenerovať, podporujú tvorbu kolagénu.

Ryžový prášok je bohatý na vitamín B komplex, vitamín E a oryzanol. Pleť zvláčňuje, regeneruje, vyhládza, revitalizuje a je protizápalový.

Caprylic/Capric Triglyceride získaný z kokosu je skvelá zvláčňujúca ingrediencia.



Konzistecia tohto krému je hutnejšia, intenzívnejšia, ale krém nie je mastný ani ťažký. U mňa vyvolával taký pocit, že je len tak na povrchu a až dnes pri písaní som pochopila prečo. Ja mám tento pocit vždy pri produktoch z kokosového oleja, to je proste nejaký môj osobný problém. Inak na pleti vytvorí príjemný zamatový finiš a dobre funguje pod make-up. Krém je bez parfumácie, vonia len po ingredienciách, možno trochu ryžovo, trochu kyslo, trochu mandľovo a proste tak krémovo :D Ale celé je to veľmi jemné, nič výrazné.




Používanie je jednoduché primerané množstvo nanesiete na tvár a krk ako posledný krok v rutine, v prípade rannej rutiny ešte nasleduje SPF. Obal je sklenený téglik s viečkom. Objem klasických 50 ml a spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia.

Jediné, čo mi na tomto kréme vadí je konzistencia a pocit na pleti, ktorý zanecháva, ale to je moja osobná preferencia. Možno kebyže nemám vyskúšané ďalšie Zelens krémy, tak to tak nevnímam, ale nie je to úplne moja šálka kávy. Naopak moja mama je nadšená a ten finiš, ktorý tento krém zanecháva sa jej veľmi páči. Inak je to podľa mňa naozaj skvelý krém a ak chcete intenzívny anti-aging oplatí sa doňho investovať. Ak ho chcete vyskúšať, tak majú aj 15 ml balenie, nájdete tu. Zelens 3T Complex Anti-Aging Cream kúpite napríklad na cultbeauty.com, lookfantastic.com, cloud10beauty.com a niche-beauty.com.




#plet #hydratacny-krem #anti-aging #Zelens

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com