YSL Teint Touche Éclat

10.11.2016 08:00


YSL Teint Touche Éclat bol pred pár rokmi môj najobľúbenejší make-up, dokonca som si ho kúpila dvakrát po sebe, čo sa mi nestáva tak často. Potom prišla obvyklá fáza hľadania a striedania, či náhodou neexistuje niečo lepšie, ale keď teraz YSL preformuloval a znovu uviedol na trh Teint Touche Éclat, tak som si povedala, že ho musím vyskúšať znova. Ten pôvodný som milovala, pretože to bolo ako naniesť Touche Éclat na celú tvár, výsledok bola úžasne rozjasnená a neskutočne krásna pleť, ale minimálne krytie. Teraz ho preformulovali, takže by mal mať lepšie krytie a aj dlhšie vydržať.

Flaška ostala rovnaká, elegatná, sklenená s pumpičkou. YSL Teint Touche Éclat má úžasnú škálu odtieňov, v ktorej sa dá navyše celkom ľahko zorienotvať. Majú skvele označené podtóny - BR pre studený, B pre neutrálny a BD pre teplý. Ja mám odtieň BR10, čo je cool porcelain. Textúra sa mi zdá trochu hustejšia ako bola pôvodná, ale možno si to len zle pamätám, predsa len sú to minimálne dva roky, ale stále je pomerne tekutá a ľahko rozotierateľná. Teint Touche Éclat sa mi najlepšie nanáša prstami, veľmi ľahko sa dá zapracovať, nie je s ním takmer žiadna práca a výsledok je dokonalý. Popravde som to so štetcom ani hubkou neskúšala, pretože mi to príde ako plytvanie produktom, ktorý dokonale funguje prstami. Makeup je neskutočne ľahký, na pleti ho vôbec necítiť. Dokonale splynie, takmer sa až stratí, ale pleť ostane zjednotená, krásne žiarivá a svieža.

Aj keď má definitívne vyššiu kryciu schopnosť, ako pôvodný Teint Touche Éclat, stále je to len stredne krycí makeup, takže pre väčšie nedokonalosti treba určite korektor, ako vidno na mojej brade. Ale zase napríklad veľmi pekne kryje kruhy pod očami a celkovo rozjasňuje očné okolie, tiež veľmi dobre zjednocuje tón pleti. Tento makeup nie je nejak extra hydratačný, respektíve nemá žiadne priadané benefity pre pleť, ale moja suchá pleť s ním vôbec nemá problém, práveže skvele kamufluje fakt, že je suchá, pretože dodáva pleti zdravú šťavu a prirodzene pôsobiaci lesk. Výsledok je naozaj dokonalá, zdravo pôsobacia pleť, niečo také s čím by sme sa chceli ráno zobudiť. Nepamätám si, že by som mala problém s dlhotrvácnosťou, keď som Teint Touche Éclat mala prvýkrát, ale teraz je výdrž dobrá, nie je to nič extrémne, ale 8 hodín vydrží bezproblémov. Nie som si úplne istá ako sa bude správať na mastnejšej pleti, čo sa týka efektu aj výdrže.

Znova sa mi len potvrdilo, že YSL Teint Touche Éclat je skvelý makeup, ktorý s ľahkosťou vyčarí dokonalú, sviežu a žiarivú pleť. Ja sa k nemu určite budem pravidelne vracať. Kúpite na feelunique.com.



#make-up #YSL #makeup

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com