YSL Ink Fusion make up

06.03.2015 23:49




Noviky od YSL zvyknú priniesť naozaj niečo nové a iné. Tento make up je viac tekutý ako bežne tekutý make up, je takmer ako voda. Vytvára krásny zamatový veľmi prirodzený vzhľad. Napriek tomu, že má matný vzhľad, pleť nevysušuje a nepôsobí kriedovito, ale sviežo. Najlepšie sa nanáša štetcom, doslova sa vpije do pokožky ako atrament, zároveň ale ostáva nevideteľný.

Na výber je široká škála odtieňov, takže si vyberie každý. Ja mám odtien BR20, ale na zimu by mohol byť asi aj o odtieň svetlejší. Ma strednú kryciu schopnosť, takže ak potrebujete vysoké krytie bude potrebný korektor, alebo viac vrstiev. Vydrží na tvári pomerne dlho, bez problémov zvládne deň v práci, ale určite nevydrží sľubovaných 24 hodín. Vľavo bez make up, vpravo po na nanesení make upu.



Trochu nezvyčajne nemá pumpičku, ale len takú paličku, čo súvisí asi s konzistenciou. Palička umožňuje naniesť makeup priamo na tvár, čo umožňuje naozaj presné dávkovanie, takže sa nestane, že by ste si vytlačili priveľa makeupu. Nevýhodou je, že za cenu bežne 30 ml v tomto prípade dostanete len 25 ml. Kúpiť sa dá na feelunique.com.



#make-up #YSL #makeup

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com