Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish

23.07.2016 08:00


Každý chceme to, čo nemáme a ja chcem byť občas pekne opálená, napriek tomu, že som úplne v pohode s tým, že som biela ako krieda. Aj keď väčší problém s tým máva okolie ako ja. Mama ma raz prinútila ísť lekárovi, že som chudokrvná, nie som, samozrejme, som len biela. Ale v lete chcem byť aj ja opálená občas a keďže prirodzene to veľmi nejde, navyše ma to strašne nudí a výsledok môže byť dosť nepodarený až bolestivý, tak hľadám iné možnosti. Samoopaľovacie prípravky sú super, ale tiež je pri bledých ľudoch výsledok občas trochu neistý a hlavne samoopálenia sa tak rýchlo zase nezbavíte, nevydrží síce extrémne dlho, ale nejaký ten týždeň na vás pobudne. No a potom je tu body makeup a presne do tejto kategórie patrí aj tento úžasný produkt - Vita Liberata Body Blur Instant HD Skin Finish (názov nie je až tak úžasný).

Vita Liberata Body Blur má pomerne tekutú krémovú-penovú konzistenciu, tak tekutú, že si treba dávať pozor pri otváraní tuby, mne sa podarilo vyliať na dlážku, ešteže nemáme koberec. Je takmer bez vôňe, ja cítim len veľmi jemne nejakú sviežu krémovú vôňu. Na prvý pohľad má celkom šokujúco tmavú farbu, teda mňa dosť šokovola (môžete vidieť v tomto videu, skoro na konci). Stačí ho veľmi máličko a efekt je perfektný, jemne zlatistý, prirodzený, nič dramatické, ale napriek tomu veľmi efektné. Najlepšie vynikne na aspoň trochu opálenej pokožke, teda u mňa vyzerá lepšie na trochu opálených rukách, pretože tie sa mi opália vždy trochu. Ale super a prirodzene vyzerá aj na totálne bielych nohách. Skvele zamaskuje malé jazvičky, modriny, žilky a pokožka pôsobí hydratovane a prirodzene. Na prvý pohľad v Body Blur nie sú vidieť trblietky, ale na slnku sa pleť veľmi jemne trbliece. Keď som ho skúšala cítila som sa ako bohyňa a to som šla len do DM kúpiť sáčky na smeti.

Keby som poriadne čítala návody, že áno, tak by som vedela hneď, ako ho správne používať. V návode píšu, že si treba naniesť malé bodky veľkosti hrášku a potom rozotrieť veľkými krúživými pohybmi. Ja som namiesto toho capla asi veľkosť orecha do stredu holenej kosti a potom som sa narobila, kým som to pekne rozotrela do stratena po celej nohe. Ale v zásade sa rozotiera veľmi ľahko, najlepšie je ho použiť na dobre hydratovanú pokožku a úplne ideálne po peelingu, tak ako pri samoopaľovacích prípravkoch. Hneď po nanesí pôsobí trochu do oranžova a tmavšie, ale po chvíli sa akoby vpije, splynie s pokožkou a zbledne. Po nanášaní som mala trochu špinavú ruku, ale veľmi ľahko to išlo umyť mydlom. Body Blur by mal byť vodeodelný, určite je odolný proti oteru, musíte veľmi silno šúchať, aby sa otrel. Drží skvele, či 24 hodín si nie som istá, ale takých 12 bez problémov. Dá sa použiť aj na tvár, samostatne alebo zmiešaný s makeupom, čo ja asi skúšať nebudem, čo z neho robí skvelý multifunkčný produkt.

Jediné, čo Vita Liberata Body Blur chýba je SPF, inak je to dokonalý produkt. Určite by som ho odporúčala, ak chcete vyzerať, čo najlepšie na nejakú špeciálnu udalosť - svadbu, promóciu, alebo večierok. Na každodenné používanie to asi veľmi nie je, to by celkom liezlo do peňazí, ale inak geniálny produkt, ktorý môžem len odporúčať. Kúpite napríklad na beautybay.com, alebo na lookfantastic.com a tiež na feelunique.com.



#telo #samoopalovak #telovy-make-up #Vita-Liberata

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com