Vita Liberata Ten Minute Tan

22.05.2018 08:00


Minulý rok som to po dlhom čase, naozaj dlhom čase - niekoľko rokov, znova skúsila so samoopaľovákmi, pretože sa mi páčilo, akú peknú farbu chytila moja pokožka na dovolenke a chcela som ju predĺžiť. Keďže som v minulosti mala dosť zlé skúsenosti, aj preto, že som super bledá, tak som sa konenčne odhodlala vyskúšať Vita Liberata produkty, pretože recenzie na nich sú skvelé a majú riešenia aj pre svetlú pleť, len sú trochu drahšie.

Nevedela som sa rozhodnúť a kúpila som rovno dva, o prvom Fabulous Self Tanning Gradual Lotion ste si mohli prečítať už minulý rok, podľa mňa je výborný a teraz je čas na ten druhý produkt, ktoré je celkom iný - Ten Minute Tan.



Ten Minute Tan je klasický samoopaľovák, natrieť, počkať, zmyť a do pár hodín (4 až 6) sa vyvinie opálenie. Ibaže tento sľubuje, že ho stačí nechať 10 minút, čo je super rýchle, je organický a mne sa veľmi zapáčilo aj zloženie. Totiž nielen, že je to samoopaľovák, ale sa aj stará o pokožku, lebo obsahuje Matrixyl 3000 komplex peptidov, ktorý pleť vypína a vyhladzuje, vitamín C z neroli, ktorý pomáha pleť vyživovať a chrániť a ešte omega oleje zo šípok. Takže to naozaj nie je len nejaká chémia, vďaka ktorej budete mať opálenie, ale naozaj sa o vašu pokožku aj stará.



Vyzerá inak celkom klasicky, z tuby vytlačíte takú klasickú, krémovo gélovú hnedú pastu, ale táto nesmrdí tým typickým keksovým smradom. Vita Liberata má technológiu vďaka, ktorej žiadny z ich produktov nemá tento smrad, ani po nanesí, ani potom po čase to necítite z pokožky, čo je veľmi príjemné. Možno iba veľmi jemne, keď si vyslovene priložite nos k pokožke, ale aj to len pár hodín a je to naozaj veľmi slabé. Inak ten produkt vonia tak nijak by som povedala, je to ako taká neparfumovaná kozmetika z lekárne, nič výrazné ani dráždivé, proste vôňa kozmetiky.

Mal by teda fungovať veľmi jednoducho, rozotrieť veľkými krúživými pohybmi po tele v rovnomernej vrstve. Určite odporúčam kúpiť si k tomu takú tú rukavicu na nanášanie, ide to jednoduchšie a presnejšie, žiadne čmuhy a nezababrete sa tak. Nemusí to byť priamo Vita Liberata (táto), aj keď tá ich vôbec nestojí veľa a vydrží vám dlho, ale proste nejaká taká rukavica na samoopaľovák. Potom počkať desať minút, zmyť vodou a jemne osušiť pokožku bez šúchania.



Opálenie by sa vyvynúť za 4 až 6 hodín, s Vita Liberata je však skvelé to, že môžete ísť rovno do postele, kľudne snehobiele obliečky, alebo sa rovno obliecť a nehrozia vám žiadne fľaky a čmuhy, takže po tých 10 minútach je hotovo. Akurát, že mojej svetlej pleti nestačí 10 minút, ale potrebuje 20, aby sa chytila aspoň nejaká farba. Toto je asi najväčší zádrhel pre mňa, keďže tým pádom to vôbec nie je také rýchle, 20 minút je dosť veľa. Vita Liberata to aj píše v návode, ale ja som si to samozrejme pri kúpe, ani pred prvým použitým poriadne neprečítala, takže výsledok po prvom použití bolo veľké že nič.

Inak po tých 20 minútach je u mňa výsledok veľmi pekné prirodzené a jemné opálenie, naozaj akokeby som sa normálne opálila a nikto by neuhádol, že je to vlastne samoopaľovák. Stále som bledá, ibaže už nie som super bledá, takže je to naozaj super prirodzené a vôbec nie oranžové, alebo príliš hnedé, jednoducho pekný prirodzený zlatavý odtieň. Opálenie vydrží 4 až 5 dní, bledne pekne postupne, nerobia sa žiadne fľaky a nič podobné. Čo je ešte také mínus, že z tejto jednej tuby máte tak maximálne 10 použití, aj to som možno prehnala, ja to vidím u seba tak na 6 a to si väčšinou natieram len nohy a ruky.

Vita Liberata Ten Minute Tan je fajn produkt, ktorý spraví veľmi pekné prirodzené opálenie, ibaže, ak chcete, aby to bolo naozaj len 10 minút, váš odtieň pokožky musí byť o pár odtieňov tmavší ako môj, inak budete potrebovať viac času. Pre toto sa mi asi viac páči to postupné samoopaľovacie mlieko od nich - Fabulous Self Tanning Gradual Lotion, s ktorým sa mi to zdá proste jednoduchšie, aj keď zase tam až tak presne nevidíte, kde ho nanášate a skôr sa vám prihodia čmuhy. Inak, keby ste chceli opálenie naozaj len dočasné, ktoré drží, ale v pohode ho večer zmyjete, tak Vita Liberata má Body Blur Instant HD Skin Finish, čo je vlastne taký make-up na telo, robí krásne opálenú a rozžiarenú pleť a majú ho v niekoľkých odtieňoch. Vita Liberata Ten Minute Tan kúpite napríklad na beautybay.com, lookfantastic.com alebo feelunique.com.



#telo #samoopalovak #Vita-Liberata #prirodna-kozmetika

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com