Victoria Beckham Cell Rejuvenating Priming Moisturizer

10.08.2023 08:00


Po tom, čo som vyskúšala líčiace produkty od Victoria Beckham a zamilovala si ich, som bola veľmi zvedavá na jej skincare, keďže bola vyvinutá s pomocou Augustinusa Badera, ale teda veľmi ma odrádzala cena, 15 ml krému stojí 68 Eur, to sérum je ešte drahšie. Potom sa mi v nejakej zľave podarilo kúpiť rovno set, obyčajný Cell Rejuvenating Priming Moisturizer aj ten v odtieni Golden.



Najprv som otvorila ten Golden a bola som nadšená, ani nie tak z výkonu toho krému, lebo ten je taký priemerný, naozaj nič extra, ale z toho odtieňu, ktorý je naozaj perfektný. Jemne zjednotí, rozjasní a dodá takú peknú farbu, aj keď teda je to jeden univerzálny odtieň, takže možno nebude pre každého.



Potom som otvorila ten nezafarbený a teda uff, taký zlý krém som nemala tuším asi v živote. Mal by byť v zásade taký istý ako ten Golden, ale toto je taký prúser, že dovi dopo... On nie že zožmolkuje pod make-upom, on zomožmolkuje sám od seba :D Proste zrazu máte biele žmolky na tvári, úprimne nechápem...




Čo sa týka nejakých účinkov a zloženia, tieto krémy by mali poskytovať hlbokú hydratáciu a zároveň pleť spevňovať, okamžite by ju mali zdokonaľovať, zmierňovať póry a vyhládzať vrásky a nedokonalosti, na to sú v nich polyméry a púdrové častice, čo je asi aj kameň úrazu v tej nezafarbenej verzii.



Hlavná účinná látka a príspevok profesora Badera je TFC8, čo je jeho patent a vlastne sa veľmi nedopátrate, čo to je, ale mali by to byť hlavne vitamíny a amino kyseliny, ktoré poskytujú pleti výživu. Potom je tam enzým z papáje, ktorý pleť rozjasňuje, ďalej fermentovaný výťažok z čierneho čaju, ktorú pleť vyhládza a vypína. Tiež výťažok z rias, ktorý zlepšuje elasticitu pleti a podporuje tvorbu kolagénu. A na koniec avokádový olej, ktorý pleť zvláčňuje. Tieto ingrediencie sú rovnaké pre obidve verzie krému.




Oba krémy by mali vytvárať perfektný podklad pod make-up, majú to aj v názve priming, v prípade toho Golden odtieňu to aj platí, ten bez zafarbenia určite nie, ten proste nefunguje. Bodive verzie majú jemnú vôňu.

Oba krémy sú vhodné pre všetky typy pleti, konzistencia je skôr taká ľahšia, na pleti veľmi príjemná, pokiaľ sa nezožmoľkuje. Používanie je jednoduché proste nanesiete ako posledný krok v starostlivosti o pleť. Môžete používať ráno aj večer, aj keď teda na večer nemajú veľký význam, keďže sú vyrobená s tým, že by mali perfektne fungovať pod make-up. Na tej strane, kde držím tubu, je nanesený odtieň golden.



Obal je super, krásna tuba, myslím, že je to sklo, so super pumpičkou. Dá sa kúpiť v troch veľkostiach 15ml, 30ml a 50ml. Spotrebovať ho treba do 6 mesiacov od otvorenia.

Victoria Beckham make-upy kúsky milujem, teda púdrové nie sú úplne moja šálka kávy, ale väčšina je top, tieto krémy ma v zásade dosť sklamali. Sú síce príjemné, hlavne ten Golden, ale určite nestoja za tie peniaze. Za ten Golden som si ich našla veľmi fajn alternatúvu s podobným efektom, toto SPF, nájdete viac v tomto videu. Po skúsenostiach s týmito krémami aj s ďalími produktmi Augustinus Bader ani neplánujem skúšať sérum od Victoria Beckham. Ak by ste ich veľmi chceli vyskúšať, tak si určite najprv kúpte malé balenie. Momentálne viete kúpiť Victoria Beckham buď priamo na jej stránkach, ale musíte si to da preposlať, alebo na net-a-porter.com.




#plet #Victoria-Beckham #hydratacny-krem

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com