Victoria Beckham Reflect Highlighter Stick

16.05.2024 08:00


Viete, že Victoria Beckham, čo sa týka make-up je jedna z mojich top značiek, o skincare pomlčíme :D. Nejaké recenzie už na blogu sú (nájdete tu), ale mám veľké resty, takže to chcem postupne napraviť. Reflect Highlighter Stick ste ma videli použiť veľa krát v líčiacich videách, alebo reelsoch, napríklad tu a tu a dnes tu mám pre vás recenziu.



Reflect Highlighter Stick je teraz už v dvoch odtieňoch, prvý je Pearl, čo je studená farba so skleneným efektom perlete, v angličtine tie znie lepšie glass-like, bez trblietok. Amber je teplá farba a opísaná je ako jas zlatej hodinky, teda golden hour glow, zas to znie lepšie po anglicky a má jemne zlatavo bronzový nádych, ale zase je tá farba perfektne vyvážená, nič oranžová, alebo príliš teplé, s čím mávam ja problém. Ja mám obidva a teda napriek tomu, že som studený typ v lete mám rada ten amber, lebo aj keď je to teplá farba je skvele vyvážená a ideálna na leto. Nižšie na fotke je pomerne hrubá vrstva, aby bolo vidieť farbu.



Najúžasnejší na tomto rozjasňovači je efekt, Reflect Highlighter Stick je najprirodzenejší rozjasňovač, aký som kedy vyskúšala a to som ich teda poskúšala veľa. Vytvára prirodzený jas na pleti, je absolútne neviditeľný, proste pôsobí ako keby to bola vaša pleť, napríklad tu na fotkách ten Pearl na mne ani nevidíte, ale na živo robí proste krásnu pleť. Toto je dokonalý rozjasňovač pre dospelých, žiadne infantilné trblietky, ale dodá vám instantne efekt krásnej oddýchnutej a hydratovanie pleti.

Intenzitu si viete regulovať, buď ho roztriete na úplne jemný lesk, ktorý ako keby vychádza zvnútra perfektnej dokonale hydratovanie pleti. Alebo, ho dokáže navrstviť a vtedy dokáže vytvoriť glass skin efekt. Konzistencia Reflect Highlighter Stick he ľahká, nemastná a na pleti ho necítite. Neobsahuje žiadne viditeľné trblietky a je úplne bez vône.




Okrem toho, že robí krásne rozjasnenú pleť, tak sa o ňu aj stará, pretože obsahuje jahodové maslo, čo kombinácie jahodového oleja a bambuckého masla, ktorá hydratuje, vyhládza a poskytuje aj ochranu antioxidantov. Potom sú tam ešte mikroguľôčky oxidu kremičitého, alebo teda silica, ktoré zjemňujú póry a minimalizujú vzhľad vrások vďaka svojej jemnej hodvábnej textúre.

Nanášanie je jednoduché, natriete priamo z tyčinky a rozotriete, či už prstom alebo štetcom. Pracujem sa s ním veľmi ľahko a krásne sa rozotrie do stratena. V kombinácie s Victoria Beckham lícenkami je efekt tohto rozjasňovača neskutočne krásny.




Obal je praktická tyčinka, tým, že nie je hladký, ta ani nevadí tá zlatá fabra a nezacapkáva sa. Čo je úplne najlepšie, toto je jeden z mála produktov a platí to na väčšinu Victoria Beckham produktov, ktorý vydrží otvorený 24 mesiacov, takže som ho úplne bez problémov spotrebovala to poslednej lesklej čiastočky.


Reflect Highlighter Stick od Victorie Beckham je za mňa nielen najlepší krémový rozjasňovač, ale rozjasňovač celkovo. Je dokonalý, prirodzený, nemastný, nelepivý, bez trblietok, jednoducho čistá dokonalosť, ktorú sa naozaj oplatí vyskúšať. Reflect Highlighter Stick kúpite priamo na victoriabeckhambeauty.com, ako na to, keďže neposielajú na Slovensko nájdete tu.




#make-up #rozjasnovac #Victoria-Beckham

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com