Vichy Dermablend fixačný púder

19.04.2015 12:27


Poznáme to všetky, ako zabezpečiť, aby make up zostal tam, kde má. Riešením je púder, ja však nemám rada pridávanie ďalšej farebnej a hutnej vrstvy. Nepôsobí to prirodzene a vôbec to neprospieva mojej suchej pleti.



Vichy Dermablend je však púder, ktorý sa u mňa dostal do kategórie must have - neviem si predstaviť svoj makeup bez neho. Zatiať. Predtým som dlhé roky používala Dermacol Invisble Fixing Powder, ale Vichy Dermablend ho prekonal na plnej čiare. A pritom to bola náhoda, čo ma donútila ho vyskúšať. Dermacol sa jednoducho nedal zohnať, ale že náhrada bude o toľko lepšia som nečakala. Púder je dokonale transparetný, zmatňuje veľmi prirodzene a dokonale fixuje makeup na svojom mieste. Pleť po nanesí pôsobí prirodzene a sviežo. Sľubuje, že vydrží 16 hodín, čo skôr nie, ale 12 hodín bez problémov. Je vodeodolný, neparfumovaný a hypoalergénny.


Rozdiel medzi fotkami pred- vľavo a po-vpravo je takmer nevideteľný.

Toto je moje už druhé balenie. Vichy Dermablend má skvelú cenu 19,90 Eur. Prvé balenie mi pri dennom používaní vydržalo rok. Kúpiť v lekárnňach alebo na parfums.sk.

Ak sa Vám páči môj blog likenite ho prosím na facebooku.



#make-up #Vichy #puder

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com