Urban Decay All Nighter Long Lasting Makeup Setting Spray

04.07.2017 08:00


Ja už som Urban Decay All Nighter fixačný sprej spomínala minulý rok v tomto článku, vtedy som si ho kúpila kvôli dvom svadbám, na ktoré som v lete išla, pretože nikto nechce skončiť na fotkách, ktoré si niekto bude pozerať do konca života s roztečeným make-upom, že áno. Potom som ho odložila do šuflíka a úplne naňho zabudla. Ale teraz na jar som ho znovu objavila, keď som robila video o tipoch pre nevesty a znovu som ho začala používať a uvedomila som si, že v istých momentoch je naozaj na nezaplatenie a robí veľký rozdiel. Od minulého roka zmenili obal, ale produkt by mal byť taký istý.

Teraz som si na dovolenku kúpila nové balenie, pretože to prvé som veľmi prezieravo nechala u rodičov v Bratislave, trdlo. Kúpila som si znova malé 30 ml balenie, pretože je praktické na cestovanie, aj keď to veľké 118 ml je určite ekonomickejšie, možno si nabudúce kúpim to veľké a budem odlievať do malého, to nie je zlý nápad. Ja mám All Nighter, Urban Decay má verziu aj pre mastnú pleť De-Slick proti lesknutiu a potom ešte aj hydratačnú verziu Chill, ktorú by som možno mohla vyskúšať, ale s All Nighter som celkom spokojná, tak neviem, či sa k tomu dopracujem. Toto je jediný fixačný sprej, s ktorým som naozaj videla veľký rozdiel. Mám pocit, že niektoré takéto spreje sú len drahá voda, ktorá nič nerobí, ale All Nighter naozaj funguje. Urban Decay dokonca urobil 7 dňovú štúdiu na 50 ľudoch, predpokladám, že ženách, kde im vyšlo, že,:

  • 78% účastníčok uviedol, že vďaka spreju All Nighter vydržal ich mejkap až 16 hodín.

  • Viac ako 80% uviedlo, že ich mejkap nielen vyzeral lepšie, ale aj držal lepšie (dokonca aj v T-zóne) bez toho, aby sa usádzal v jemných vráskach.

  • Bez ohľadu na to, či mali účastníčky zmiešanú, mastnú alebo suchú pokožku, 88% alebo viac z nich uviedlo, že All Nighter bol najlepší produkt na fixáciu ich mejkap.

Toto je odpísané od slova do slova z letáčiku, čuduj sa svete bolo to tam po slovensky. Inak dosť ma to mrzí ale ak hovoríte po česky, tak vám sa bude usádzať v jemných vráskach make-up, aj keď použijete All Nighter, teda aspoň podľa tohto letáčiku. Ja sa neskutočne bavím na týchto marketigových zvratoch viac ako 80%, to je koľko, prosím, pekne? Najviac sa na tom bavím preto, že aj ja som zvykla takéto zvraty písať, presne viem, čo človeku beží hlavou, keď plodí takéto vyhlásenia. Ale fakt je ten, že All Nighter naozaj funguje.

Ja po ňom siaham, keď mám dlhý deň a potrebujem vyzerať dobre, lebo mám dôležité stretnutia a chcem pôsobiť upravene aj keby tragače padali, alebo keď je blbé počasie, horúco, sparno, alebo daždivo. Naozaj skvelý bol aj teraz na dovolenke, každý deň mi bezproblémov vydržal make-up od rána okolo 8 až do večera, kedy ho už bolo treba trochu opraviť, ale to boli naozaj náročné podmienky. V mojom prípade to nie je tak, že by make-up držal na mieste dokonale celých 16 hodín, samozrejme, že sa trocha vyparí, zotrie, ale vďaka All Nighter spreju sa neusádza vo vráskach, neputuje samovoľne po mojej tvári a pokiaľ si nechytám tvár alebo niečo podobné, tak naozaj vydrží oveľa dlhšie pôsobiť čerstvým dojmom, akokeby som sa práve nalíčila. Osobne by som takýto sprej nepoužívala každodenne príde mi to zbytočné, ale sú momenty, kedy sa naozaj zíde, napríklad, keď idete uprostred leta cez obednú pauzu na pohovor cez pol Bratislavy trojlebusom, tie totiž nemajú klimatizáciu, až na pár nových výnimiek.

Táto malá 30 ml flaštička je celkom šikovná, zmestí sa aj do kabelky, má dvojitý uzáver, takže je celkom bezpečné s ňou cestovať. Ten rozprašovač je fajn, jemný, hustý a presný. Pred použítím treba sprej pretrepať a dobre potom nastriekať cik-cakovito v tvare písmen X a T, aby ste zasiahli naozaj celú tvár. V podstate si ju celú zamočíte, bude celá vlhká a lesklá, ale rýchlo to uschne. Ja zvyknem použiť tento sprej predtým, než nánašam maskaru, pokiaľ to nie je vodeodolná, lebo sa mi stávalo, že sa mi ju podarilo rozmazať fixačným sprejom, ale inak líčenie ostane neporušené, pretože ten rozprašovač je veľmi jemný. All Nighter je jednoduchý na používanie a nezanechá žiadne stopy na oblečení ani podobne. Mňa osobne tento sprej nevysušuje, ale ak máte extrémne suchú pleť, tak by som asi siahla po tom Chill, ktorý je hydratačný a naopak, ak máte mastnú pleť, tak radšej De-Slick, ale tento All Nighter je najuniverzálnejší, ak sa neviete rozhodnúť. Ak vás čaká super dôležitá udalosť, veľký žúr, alebo mávate v lete problém s roztečeným líčením, tak určite odporúčam vyskúšať niektorý z Urban Decay fixačných sprejov, to malé balenie stojí okolo 15 Eur. Kúpite ich buď v Bratislave v Douglas, alebo na feelunique.com.



#make-up #fixacny-sprej #Urban-Decay

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com