Trinny London Lip2Cheek

07.06.2018 08:00


Toto je jeden z mojich najobľúbenjších produktov od Trinny, páčia sa mi všetky, ale toto je jeden z najpoužívanjších spolu s BFF Cream a Just A Touch. Lip2Cheek je lícenka a rúž v jednom, ideálny multifunkčný produkt, ktorý si ľahko viete zobrať so sebou a hocikedy obnoviť alebo aj zmeniť líčenie.



Ja ho mám v odtieni Munchkin, čo je bordová, ktoré nieje ani príliš červená, ani prilíš fialová. Tak to opísali v Trinny a naozaj toto je dokonalá bordová, červená, ale nie príliš, studená vďaka tej fialovej, ale nie fialová. Ja som si Lip2Cheek obľúbila práve vďaka tomuto odtieňu. Inak majú na výber ďalších 5, od ružovej, cez oranžovú, červenú až po hnedú. V nádobke síce vyzerá super tmavý, ale nie je, v skutočnosti je to veľmi prirodzená bordová farba, naozaj perfektne namixovaná a rozotretá vôbec nie je až taká sýta, ale dá sa samozrejme spraviť aj sýta. To je celkom veľké čaro tohto odtieňa a produktu, že dokáže pôsobiť veľmi prirodzene v jemnej vrstve, ale keď na vrstvíte, tak je oveľa výraznejší, aj keď stále celkom prirodzený.



Klasicky ako všetky Trinny produkty je to v tej malej nádobke, ktorá krásne zapadá do ostatných a nezaberá veľa miesta. Takisto , ako ostatné Trinny pordukty, sa Lip2Cheek nanáša len prstami, v prípade tej lícenky je to jednoduché a praktické. Konzistenicia je krémová a trochu tuhšia oproti iným krémovým lícenkám a treba ju na líca skôr vklepať ako rozotrieť, lebo to ide trochu ťažšie a môžete príliš veľkým tlakom posunúť make-up a celé líčenie pokaziť, ale s trochou cviku to ide ľahko.



Tým, že je to rúž a lícenka v jednom, tak to nie je matné, ale ani super lesklé, také saténové. Keďže je to celkom výrazná farba, tak pri lícenke treba byť skôr opatrný a stačí naozaj trochu. Lícam to dodá peknú sviežu červenú farbu a tým, že je to saténové trochu aj lesk.



Ako rúž sa to dá použiť dvomi spôsobmi. Buď to nanesiete len prstom skôr v jemnej vrstve a budete mať taký pekný rozmazaný stain - neviem úplne, ako sa to povie po slovensky. Ale proste len, tak trochu jemne zafarbené pery, ktoré pôsobia veľmi prirodzene.



Alebo, keď chcem výraznejšie a intezívnejšie pery, tak ich pekne vykontúrujem a vymaľujem štetcom, ako pri klasickom rúži. V tomto tá nádobka a nie klasický tvar rúžu nie je úplne ideálna, hlavne, ak máte užšie tenšie pery a chcete presne nanesený rúž a nie rozmazaný všade okolo pier, tak bez štetca to nepôjde. Ja Lip2Cheek takto nanesený na perách úplne milujem, lebo je to červená, ale nie je extrémne výrazná. Je trochu akokeby tlmená a tým pôsobí prirodzenješie. Tým, že je to lícenka a rúž v jednom, tak to nie je veľmi hydratačné na perách, takže je často navrch dám ešte trochu balzamu, obzvlášť v dni, keď mám suchšie pery.



Trinny London Lip2Cheek je skvelý produkt, ktorý som si veľmi obľúbila, hlavne kvôli tomu dokonalému odtieňu. Ako lícenku ho síce nepoužívam často, ale ako rúž je to v poslednej dobe môj najobľúbenjší produkt. Kúpite priamo na Trinny London, ak by ste si nevedeli vybrať odtieň, majú skvelú pomôcku Match2Me, ktorá pomôže vybrať ten dokonalý odtieň pre vás.





#makeup #licenka #ruz #Trinny-London

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com