Trinny London Flush Blush, Cheekbones a The Right Light

10.05.2018 08:00


Ako som sľúbila v nedávnej recenzii na make-up a BFF krém od Trinny, tu sú ďalšie produkty. Musím povedať, že som si ich tiež veľmi obľúbila, aj keď tieto nepoužívam tak často ako BFF krém a korektor/make-up, ale používam ich veľmi často. Hlavne ten kontúrovací krém a rozjasňovač. Dala som ich takto dokopy do jednej recenzie, lebo spolu tvoria trojicu, s ktorou si vystačíte na kompletné líčenie, mínus make-up a maskara. Takže poďme pekne za radom, v poradí v akom ich zvyknem používať.



Ako prvé Cheekbones, samozrejme predtým ešte BFF a Just A Touch, alebo akýkoľvek iný make-up, čo je kontúrovací produkt. Popravde ani neviem ako sa má správne nazvať, lebo to nie je púder, ale nie je to ani tyčinka, čo býva najčastejšia forma krémových kontúrovací produktov, toto je proste krémik, ktorý vám perfektne vykontúruje tvár.



V nádobke vyzerá neuveriteľne tmavý a nepoužiteľný a ja som sa jej celkom bála, ako to bude na mne vyzerať, lebo zvyčajne mám celkom problém s odtieňom kontúrovacích produktov, buď sú príliš tmavé, teplé alebo oranžové. Ale toto je taká trefa do čierneho až občas nechápem. Naozaj výborný kontúrovací produkt, dokonalý odtieň, naozaj ako tieň, studený, sivý, žiadny hnedý alebo oranžový podtón.



Navyše sa s ním úplne ľahko pracuje, je to tak ľahké, že to zvládnete, aj keď ste nikdy predtým žiadny kontúrovací produkt nepoužívali. Povedala by som, že toto je dokonalá voľba, ak chcete s kontúrovaním začať, lebo sa to takmer nedá pokaziť, touto vlastnosťou sa inak vyznačujú všetky Trinny produkty, ťažko sa to dá s nimi pokaziť.



S Cheekbones je to teda veľmi jednoduché, naberiete trochu na prst, ten priložíte tam kde cítite jamku pod lícnymi kosťami a potiahnete hore smerom k uchu, potom už len stačí jemne rozotrieť do stratena smerom dole a k uchu. Aj keď pôsobí v tej nádobke tak veľmi tmavo, na pleti nie je vôbec tak strašidelne pigmentovaný, ale stále vytvára ten dokonalý tieň. Okrem kontúrovania lícnych kostí sa dá samozrejme použiť aj na vykontúrovanie čohokoľvek iného, čo by ste potrebovali, čelo, sánka aj nos, aj keď kvôli presnosti by to už asi chcelo štetec v prípade nosa.



Čo je ešte skvelá na Cheekbones od Trinny, že sa dá použite aj ako celkom pekný prirodzený hnedo sivý očný tieň. Buď na celé viečko, alebo len a vytieňovanie záhybu viečka, ideálna farba na nude líčenie, na fotke vyššie viečko vľavo s Cheekbone vpravo bez. Ó, skoro by som zabudla ešte jednu dôležitú vec, aj keď je to krémový produkt, je dokonale matný, čo sa nie vždy dá povedať o krémových kontúrovacích produktoch, takže za mňa je naozaj dokonalý. A vlastne ešte jedna vec, ak by ste náhodou potrebovali tmavší odtieň, tak majú aj ten, ale tento Kate sedí perfektne veľmi svetlým, svetlým aj stredným odtieňom pleti.



Ako druhé, keď už mám líca vykontúrované, je na rade lícenka a to konkrétne Flush Blush, ktorý mám v odtieni Electra. Trinny má ešte jeden produkt, ktorý sa dá použiť aj ako lícenka Lip2Cheek, ale o tom niekedy nabudúce. Flush Blush je teda krémová lícenka, ale je rovnako ako Cheekbones matná, teda po nanesení sa premení na púdrovú, nie je to ten typ, čo je tekutý a pôsobí super sviežo, konzistencia je taká hutnejšia krémová.



Odtieň Electra je veľmi pekná tlmená ružová, na stránke je opísaná ako dusty vintage rose pink, veľmi príjemná prirodzená farba, perfektná na nude líčenie. Na výber majú ešte ďalšie tri odtiene, všetko sú také prirodzené farby. Na stránke má Trinny pomôcku Match2Me, ktorá vám pomôže vybrať ten dokonalý odtieň pre vás, ak by ste sa nevedeli rozhodnúť. Aj s touto lícenkou sa pracuje veľmi jednoducho, stačí trochu nabrať na prst a naniesť na jabĺčka a rozotrieť do stratena. Skvelé je, že vďaka Trinny konceptu si všetko môžete ľahko zobrať so sebou, nezaberá to veľa miesta a jednoducho prstami si viete líčenie obnoviť hocikedy a takmer hocikde.



No a posledný je na rade rozjasňovač, alebo v Trinny svete The Right Light v odtieni Starlight. A toto je absolútne geniálne, rovnako ako Checkbones, tak perfektne namiešané až je to neuveriteľné. Tento highlighter je z týchto troch produktov najkrémovejší, až taký maslový by som povedala, ale keď ho naniesete perfektne drží na mieste, na rozdiel od podobných tekutých a krémových rozjasňovačov, čo som vyskúšala, drží úplne dokonale. Rovnako sa s ním veľmi ľahko pracuje, stačí nabarať na prst a vklepať alebo jemne rozotrieť tam, kde potrebujete.



Ja ho nanášam na lícne kosti, samozrejme, niekedy až k viečka okolo očí, na chrbát nosa, nad hornú peru, pod obočie a zvyknem si dávať aj do vnútorných kútikov očí, nádherne ich to rozjasní a otvorí a pôsobia menej unavene. Tiež sa dá použiť na celé viečko ako očný tieň.



Finiš je samozrejme na rozdiel od predchádzajúcich dvoch produktov lesklý, ale nie trblietavý, je to proste taký ten super prirodzený lesk zdravej sviežej pleti. Myslím, že na fotkách to veľmi ani nevidno, ale naživo je to geniálne. Odtieň je veľmi univerzálny ani biely ani príliš béžový, či zlatý, proste perfektné krémové svetlo a jas pre pleť. Ja ho niekedy ešte trochu nanesiem aj na jabĺčka, keď chcem aby Flush Blush pôsobil sviežejšie a šťavňatejšie.



Už sú toho dve strany, takže aby som to zhrnula, Trinny produkty som si nesmierne zamilovala, hlavne, keď cestujem a s tými troma si viem veľmi rýchlo a jednoducho vyčarovať kompletný make-up. Môj osobný tip, ak by ste si chceli vybrať len jeden je ten highlighter, pretože ten je skutočne jedinečný a mám ho asi najradšej z týchto troch, ale Cheekbones je tiež výborný, perfektne namiešaný odtieň. Čo sa týka lícenky podobné zoženiete aj u iných značiek, ale zase Trinny má veľmi pekné odtiene a balenie je super praktické. Všetky produkty kúpite priamo na Trinny London - Cheekbones, Flush Blush, The Right Light. Posielajú bezproblémov kuriérom na Slovensko, je to dokonca veľmi rýchle, nad určitú sumu je poštovné zdarma.




#make-up #Trinny-London #konturovanie #rozjasnovac #licenka

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com