The Body Shop Honey Bronze Bronzing Powder

20.03.2018 08:00


Keďže sa nám pomaly ale isto už blíži jar, tak ma prestáva baviť sa hrať na Snehulieku a mám čoraz väčšiu potrebu dodať svojej omietkovej pleti trochu farby. A tak som vylovila zo zdanlivo bezodného šuflíka tento brozner od Body Shop. Honey Bronze je celá kolekcia, ktorá vám má dodať slnkom pobozkanú pleť, ale mne sa najviac páčil klasický bronzer vo forme púdru. Jeden z dôvodov bol aj fakt, že majú na výber niekoľko odtieňov, celkovo 5, aj keď v číslovaní chýba dva, takže najtmavší je 6. Podstatné je však to, že odtieň číslo jeden je perfektný aj pre také stenovo biele typy ako ja.

Tento bronzer je dokonale matný, takže nepôsobí čudne ani v zime a najsvetlejší odtieň dodá veľmi prirodzenú farbu aj tej najsvetlejšej pleti. Proste, keď ste snehovo biela po zime a nechcete vytasiť hneď intezívny rozjasňujúci brozner, ale chcete začať nenápadne pomaly, akože vám to robí postupne to jarné slnko, tak Honey Bronze je super. Samotný púder je teda matný a veľmi jemný, takže nánašenie je ľahké. Má príjemnú konzistenciu a skvele splynie s pleťou, pekne drží celý deň. Ja ho nánašam stredne veľkým štetcom, určeným na lícenku, s tým mi to ide najlepšie. Najviac si nanášam na líca, ale trochu aj na čelo a nos, proste celkovo dodám tvári trochu viac farby na miesta, kde by som sa prirodzene opálila. Ako vidno na fotkách nie je to veľmi, len pôsobím trochu zdravšie a menej mŕtvolne, takže je to naozaj super prirodzené,

Inak púder má veľmi peknú kresbu ako plást medu a tiež pekne medovo vonia, nieže by to bolo dôležité, ale je to pekné a príjemné. Obal je pekný, ale inak nie je super kvalitný, napriek minimálnemu používaniu sa mi už zošúpalo logo, ale zatiaľ drží pokope. Má to svoju výhodu je super ľahký a celkom plochý, takže nezaberá veľa miesta v taške, ak si ho chcete zobrať so sebou, plus má zrkadielko, čo sa zíde vždy.

Viem, že Body Shop sa u nás ťažko zháňa, ale ak náhodou natrafíte na ich obchod a potrebujete brozner, alebo ste super bledý typ a hľadáte brozner, tak tento skvelý a nie je ani drahý, ak by ste ho hľadali v Body Shope je to tento.



#make-up #Body-Shop #bronzer

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com