Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum

15.07.2021 08:00


Kebyže mám minulý rok v lete čas napísať recenziu na toto samoopaľovacie sérum, hneď potom, ako som vyskúšala, tak napíšem, že je to najlepší samoopaľovák na tvár. Lenže, na jeseň prišli Pestle&Mortar s Glow Drops, takže toto je len druhý najlepší samoopaľovák na tvár. Stále je super, ale oproti Glow Drops má pár chybičiek.



Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum je vlastne hydratačné sérum, ktoré vám tak nejak pomimo spraví aj opálenie. Je to normálne plnohodnotné sérum, má takú klasickú konzistenciu hydratačného séra tekutý gélik, vďaka čomu sa ľahko nanáša a zakaždým bol výsledok super, bez šmúh a fľakov. Jedno veľké mínus je parfumácia, ktorou sa snažili podľa mňa zamaskovať ten samoopaľovací smrad. V prípade tohto séra nie je silný, ale je tam. Inak je tá parfumácia jemná a príjemná.



čo sa týka zloženie, tak okrem nízko molekulárnej kyseliny hyalurónovej, obsahuje nasledovné:

Olej z chia semiačok pomáha zvláčnovať pleť.

Výťažok z cvikly pomáha pleť rozjasnovať.

Olej z malín má antioxidačné vlastnosti.

Avokádový olej je bohatý mastné kyseliny a vitamín E

Extrakt z kelu pleť rozjasňuje a zpevňuje

Extrakt z čučoriedok je bohatý na antioxidanty

Kokosový olej je protizápalový.

Toto sérum je vhodné pre každý typ pleti, len citlivá si musí dať asi pozor. Používanie je jednoduché, cca pol pipetky nanesiete na čistú pleť, ideálne pripravenú tonerom alebo hmlou a pokračujete ďalej v starostlivosti, netreba čakať, kým sa vpije. Keďže je na báze vody, tak musí ísť v prvých vrstvách, ale aj preto, aby ste ho dobre rozotreli. Opálenie sa rozvinie po 4 až 6 hodinách. Môžete ho používať denne, ráno alebo večer, ja ho používam väčšinou ráno každé 4 dni, to mi stačí na jemné opálenie, samozrejme, čím viac a častejšie, tým tmavšie opálenie.



Balenie je klasická fľaška s pipetkou, takže sa dobre dávkuje. Objem je 30 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov, mne po tých 12 mesiacoch splesnivelo, takže naozaj treba minúť. Nižšie je prvá fotka bez a druhá po dvoch použitiach.




Okrem tejto verzie, čo mám ja, majú ešte toto isté s SPF 30, čo je ideálne na deň, ale nespoliehala by som na to ako na jedinú a kompletnú ochranu. Potom majú ešte jedno, ktoré je bronzujúce a má tiež SPF 30, to keď chcete mať všetko v jednom, aj jemné líčenie. A nakoniec majú Super Glow Body, ktoré mi príde takmer rovnaké, trochu menej tekutá konzistencia, keď som porovnávala zloženie tak je skoro totožné a vyjde to lacnejšie, použila som ho aj na tvár a výsledok je rovnaký :D

V porovnaní s Glow Drops od Pestle&Mortar, je toto sérum viac hydratačné, Glow Drop sú len kvapky, ktoré pridávate, ale je parfumované, viac smrdí tým samoopaľovacím smradom, výsledok je podobný, zakaždým dobrý, Tan-luxe robí trochu teplejšiu farbu, používanie je v oboch prípadoch jednoduché. Závisí len na vás, čomu dávate prednosť, Glow Drops vydržia určite dlhšie.

Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum je skvelý samoopaľovák a sérum zároveň a určite stojí za vyskúšanie. Kúpite ho napríklad na cultbeauty.com, feelunique.com, beautybay.com alebo lookfantastic.com



#samoopalovak #Tan-Luxe #serum #kyselina-hyaluronova #plet

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com