Summer Fridays Super Amino Gel Cleanser

28.09.2023 08:00


Summer Fridays je za posledné dva roky jedna z mojich najobľúbenejších značiek, aj keď veľa recenzií na blogu chýba. Pokúsim sa to postupne zmeniť, lebo ich produkty sú naozaj skvelé a aj keď si drahšie častokrát kombinujú niekoľko rôznych benefitov a stoja za to, úplne dokonalý príklad je ich sérum s vitamínom C.



Super Amino Gel Cleanser je ľahký gél na báze vody, jemne pení a jemne sladko vonia, je tam parfumácia, ale je to naozaj veľmi jemné. Je veľmi príjemný, krásne pleť čistí, ale nevysušuje ju, naopak stará sa o ňu a ide ľahko zmyť vodou. Nezanecháva žiadny film, keďže neobsahuje žiadne oleje, ale napriek tomu je naozaj hydratačný.



Obsahuje 11 amino kyselín, ktoré majú pleť vyživovať, chrániť a podporovať elasticitu pleti. Ďalej obsahuje Maris Sal, čo je vlastne morská voda bohatá na minerály, ktorá má pleť upokojovať a rozjasňovať. A nakoniec obsahuje vitamín E a sodium PCA a laktát sodný. Táto trojica má pomáhať s hydratáciou pleti a s ochranou proti voľným radikálom.



Používanie je jednoduché, naniesť na vlhkú pleť, napeniť a zmyť. Podľa Summer Fridays je vhodný aj na odličovanie, teda hlavne tá nová verzia, ktorá u nás ešte nie je dostupná, niečo asi odlíči, ale podľa mňa je to ideálny gél na druhé čistenie a ranné čistenie. Vhodný je pre všetky typy pleti.

Obal je sklenená fľaša so skvelou uzamykateľnou pumpičkou, tá nová verzia už má vytláčaciu tubu, čo bude praktickejšie na cestovanie. Objem je 150 ml a spotrebovať ho treba do 12 mesiacov od otvorenia.

Toto je jeden z mojich najobľúbenejších čistiacich gélov, mám už druhé balenie a určite si kúpim tretie, dúfam, že už čoskoro bude v EÚ nová vylepšená verzia aj so zmeneným obalom. Je to drahší gél a existuje množstvo lacnejších alternatív, ale je veľmi príjemný a určite za to stojí, ak si chcete trochu dopriať. Summer Fridays Super Amino Gel Cleanser kúpite na cultbeauty.com, SpaceNK.com a sephora.cz.

Produkty spomenuté v recenzii:






#plet #cistiaci-gel #Summer-Fridays #cistenie-pleti

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com