SkinOwl Lavender Beauty Drops

12.01.2017 08:00


Najprv som si myslela, že to budú jeden z tých produktov, na ktorý si neviem utvoriť názor, nie je to zlé, ale nijak ma to nenadchýňa a do používania sa musím skôr nútiť. Asi to bolo tým, že som si ho kúpila v lete a čakala zázračnú liečbu vyrážok na brade. Dôvod, prečo som sa rozhodla vyskúšať bol, že som čítala nadšené recenzie ako veľmi pomohol na rovnaký problém ako som mala ja. Určený je na zmiešanú až mastnú a problematickú pleť, ale suchej pleti určite neublíži, dokonca by som povedala, že je na suchú pleť skvelý.

Lavender Beauty Drops namiešala zakladateľka SkinOwl, pretože sama mala problém s akné a toto jej ho pomohlo vyriešiť nadobro. Nie som si tým úplne istá, pretože, keď som si ho kúpila v lete kvôli akné, veľmi som ho ani nepoužívala. Bol síce príjemný na používanie, aj upokojoval pleť, ale nemala som pocit, že by nejak extra pomáhal. Potom pár týždňov ležal celkom nepovšimnutý v šuflíku, pretože som vôbec nemala chuť ho používať. Ale ako sa ochladilo, tak som sa k nemu vrátila, pretože som začala oveľa suchšiu pleť, ako vždy, keď sa ochladí. A konečne som si ho obľúbila, aj keď na niečo úplné iné ako je pôvodne určený.

Pre mňa je to skvelá upokojujúca a hydratačná nočná starostlivosť. Nie je to žiaden zázrak, je to vlastne organický argánový olej zmiešaný s organickým levanduľovým olejom, žiadna ťažká veda, ale táto kombinácia je úžasná. Arganový olej je neskutočne hydratačný a levanduľový olej je upokojujúci a protizápalový. Navyše vôňa levanduľe je naozaj upokojúca a relaxačná, takže sa mi aj celkom dobre zaspáva. Podľa návodu sa dá používať aj ráno, ale na to sa mne zdá dosť mastný a nie úplne kompatibilný s makeupom. Čo sa týka toho zázračného efektu na vyrážky, ten som na sebe neodpozorovala. Ale musím povedať, že ak mám nejakého neželaného okupanta na mojej tvári, tak síce vďaka Lavender Beauty Drops nezmizne zázračne, ale pleť je menej podráždená a mám pocit, že zápal ustúpi rýchlejšie.

Takže, aby som to zhrnula, SkinOwl Lavender Beauty Drops je príjemný produkt, ktorý síce nevykoná žiaden zázrak, ale pleť upokojuje a skvele hydratuje. Navyše je prírodný a príjemne relaxačný, ale je celkom dosť drahý nato, čo to je a asi si to viete namiešať aj sami o trochu lacnejšie, stačí argánový olej a pridať trochu levanduľového. Ak by ste ho chceli vyskúšať kúpite na cultbeauty.co.uk.



#plet #SkinOwl #serum #pletovy-olej

Môže vás zaujať

Môj obchod

Nakupovanie

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com