Skin Rocks The Moisturiser a The Rich Moisturiser

03.09.2024 15:00


Keď Caroline Hirons vypustila prvé produkty svojej značky Skin Rocks bol medzi nimi aj The Moisturiser a priznám sa veľmi ma nezaujal, aj kvôli cene, ktorá je vysoká. Neskôr pribudol čistiaci krém, ktorému som neodolala a vtedy som kúpila so zľavou aj The Moisturiser - taký môj úvodný dojem môžete nájsť v tomto videu.



The Moisturiser má zaujímavé zloženie, tie hlavné aktívne látky sú nasledovné:

Pro-vitamín D3 – vitamín, ktorý vyživuje a zvláčňuje pleť a pomáha posilňovať kožnú bariéru.

Ceramidy a 100% rastlinný olivový skvalán - poskytujú pleti lipidy, ktoré podporujú kožnú bariéru, zlepšujú hydratáciu a vyživujú a zvláčňujú pleť.

Zmes z výťažkov Austrálskeho ovocia - bohatá na antioxidanty, pomáha pleť chrániť, vyživovať a hydratovať.

Glycerín, kyselina hyalurónová a fytosteroly - pleť hydratujú a zláčňujú, pomáhajú udržať v pleti hydratáciu a vypĺňajú pleť.

V zložení je silikón, konkrétne dimethicone a to je ingrediencie, ktorá síce občas nevadí, ale skôr mi krémy so silikónom nevyhovujú.

Ja mám verziu bez vône, takže vonia tak jemne čisto kozmeticky, ale ak máte radi parfumované je aj možnosť s jemnou a príjemnou vôňou. Krém má príjemnú nadýchanú konzistenciu, je intenzívny, ale nie mastný alebo ťažký.

Používanie je jednoduché, nanesiete dostatočné množstvo ako posledný krok rutiny. Používať ho môžete ráno aj večer. Vhodný je pre všetky typy pleti, ale napríklad pre moju suchú je nedostačujúci. Na pleti je príjemný, mne nikdy nežmolkoval, dobre sa vrství a kombinuje. Celkovo príjemný krém, ale za tú cenu pre mňa nebol úplne vyhovujúci.


Ten vrchný je The Moisturiser, spodný je The Rich Moisturiser.

Napriek tomu, že som s The Moisturiser nebola úplne spokojná, keď o pár mesiacov Caroline uviedla na trh The Rich Moisturiser aj s nejakou akciou, tak som neodolala. Premohla ma zvedavosť, že či môže byť tento iný a lepší a pre mňa vyhovujúcejší. Lebo teda podľa slov Caroline je úplne iný a určený pre ľudí so suchou pleťou, aj keď podľa mňa ho môžu používať všetci.

No a The Rich Moisturiser som úplne prepadla. Toto je typ krému, ktorý mne absolútne vyhovuje a moja pleť zbožňuje takéto bohaté a výživné konzistencie. Krém je intenzívny, výživný, hutnejší, ale nie mastný ani ťažký. Ak máte suchú pleť určite sa vám bude páčiť, ale profitovať z neho, obzvlášť v zime, bude každá pleť. Kľúčové ingrediencie sú nasledovné:

Ceramidy - sú esenciálna pre správne fungovanie kožnej bariéry, pomáhajú udržťa hydratáciu v pleti a pleť vyhládzajú a vypĺňajú.

Cholesterol - dopĺňa pleti prirodzené lipidy, podporuje kožnú bariéru a udržiava hydratáciu v pleti.

Esenciálne mastné kyseliny a olivové glyceridy - pleť zvláčňujú a zároveň zmierňujú vrásky.

Olej z ovsených jadier - pomáha upokojiť pleť a zároveň posilňuje kožnú bariéru.

The Rich Moisturiser neobsahuje silikón.

Rovnako pri The Moisturiser, ho môžete mať bez vône a bude voňať čisto kozmeticky, alebo je na výber aj parfumovaná verzia.

Používanie je rovnaké, ako posledný krok rutiny, môžete ráno aj večer. Skvele sa kombinuje a vrství, napriek tomu, že je to intenzívnejší krém a mne nikdy nežmolkoval. Moja pleť ho teda miluje a perfektná bola napríklad kombinácia retinol a The Rich Moisturiser, to som mala ráno pleť ako detská prdelka.


Ten vrchný je The Moisturiser, spodný je The Rich Moisturiser.

Obidva krémy majú pekný sklenený téglik, objem je 50 ml. Rozdiel je v spotrebe The Moisturiser treba spotrebovať do 6 mesiacov od otvorenia a The Rich Moisturiser do 12 mesiacov od otvorenia.

Cenovo sú obidva z kategórie drahšie, bohužiaľ ich neviete ani vyskúšať z nejakého menšieho balenia zatiaľ. Takže najlepšie je počkať si na nich v zľave, najčastejšie ju nájdete na SpaceNK.com. Ale veľmi by som zvážila, že či do toho ísť, krémy sú fajn, ja som si naozaj zamilovala The Rich Moisturiser, ale nájdete množstvo obdobne dobrých krémov za oveľa lepšiu cenu, už okolo 50 Eur kúpite naozaj skvelé krémy. Zhrnutie je asi takéto - Skin Rocks krémy sú výborné, drahé a podľa mňa skôr pre fajnšmekrov alebo veľkých fanúšikov Caroline Hirons Kúpite priamo na skinrocks.com alebo na SpaceNK.com.














#plet #hydratacny-krem #Skin-Rocks

Môže vás zaujať

Môj obchod

YOUTUBE

@katka

KONTAKT

zrkadielko.sk@gmail.com